Pattern Transformer Process


De 5x viteză pentru obiectivele tale
personale sau de business


Vino la Jocul de Cuburi și 2 zile de coaching accelerat

27 - 30 octombrie
Meșendorf Gasthaus, jud. Brașov
Ziua 1 (vineri)

(condusă de Alexandru Baciu)
Jocul de Cuburi

Descoperim accelerat tipare

Ziua 2 (sâmbătă)

(condusă de Dacian Pășcuță)
Coaching 1 la 1 ca să 
transformăm tipare

Ziua 3 (duminică)

(condusă de Dacian Pășcuță)
Coaching 1 la 1

Concluzii, direcții de lucru

Se potrivește cel mai bine pentru

1. ANTREPRENORI / MANAGERI

Care vor nu doar să deblocheze creșterea afacerii, ci și să aducă stabilitate și să se elibereze de ce-i ține pe ei blocați în contextul de business

2. OBIECTIVE SPECIFICE

Oricui dorește să-și descopere și lucreze accelerat tipare într-o arie anume a vieții sau legat de un obiectiv (profesie, relații, cuplu etc)

Vreau la Workshop

Tipare de o viață, descoperite într-o singură zi


Abordarea clasică pentru a descoperi tipare este să iei problemă cu problemă și să cauți tiparul din spatele ei. E o metodă bună, dar durează mult și este de multe ori incompletă - pentru că mintea emoțională protejează de obicei tiparele mari, ca să nu-și piardă strategia de supraviețuire.

Acest „joc” al cuburilor îți arată clar și natural tot „codul” din spatele acțiunilor sau deciziilor tale dintr-un anumit context. Fie că e în business, legat de cum abordezi un anumit lucru / obiectiv sau cum relaționezi. În cadrul unui context de acțiune mintea nu mai poate proteja strategia ascunsă. Pentru că jocul este real și va acționa natural, așa cum face de obicei - iar nouă ne dă o imagine fidelă a tiparelor tale, a modului cum iei decizii, cu toate limitările din spate. 

„Urmărește un om cum se joacă timp de o oră și vei afla mai multe despre el decât dacă ai vorbi cu el timp de un an.” Platon

Prin Jocul de cuburi, îți poți descoperi garantat câteva zeci de tipare. Tipare care te guvernează și te limitează în viața de zi cu zi. E ca o mașinărie de scos la iveală credințe limitative, „erori de software”, moduri de gândire care îți blochează evoluția. 

Odată ce descoperim tiparele, vom decide împreună ce doare cel mai tare, ce te limitează cel mai puternic. Și le vom lucra în zilele 2 și 3 ale workshopului cu instrumente dezvoltate de mine pe baza metodei Demartini și abordării sistemice.

Vei fi asistat îndeaproape de un coach (care lucrează cu 5 participanți) 
+ 1 la 1 cu mine (voi trece pe rând la fiecare participant).*

*Aceste forme de sprijin din partea noastră nu te scutesc
de muncă individuală. Nimeni nu poate lucra în locul tău.

Vreau la Workshop

Ce îți aduce UNIC workshopul

 

Posibilitatea reală să faci creșteri de N ori în obiectivele tale sau ale afacerii. Fie că e vorba de venituri, să reușești în sfârșit să delegi echipei, să aduci stabilitate în afacere sau LIBERTATE mai mare pentru tine. Pentru că 70% din ce te ține pe loc în business este structura ta mentală, nu situația tehnică din teren. 

Șanse cu cel puțin 50% mai mari să îți atingi un obiectiv / rezolvi acea provocare mare din viața ta.


Viteză și bani, prin economia de timp pe care o vei face. Vei vedea o radiografie completă fără să pierzi 1 an de căutări și ședințe de coaching plătite pentru acel obiectiv cu care vei lucra.

Transparență și o relație mai bună și autentică cu cei din jurul tău și cu tine. Te vei vedea obiectiv și nu vei putea să „dai vina” pe cei din jur că proiectează asupra ta. Acest lucru e posibil să îți transforme major calitatea relațiilor.
 
Multă eliberare și control, pentru că vei vedea clar și obiectiv ce anume te-a limitat atât de mult timp

Vreau la Workshop

100% Garanție

Dacă din orice motiv vei considera că programul nu a fost pentru tine, îți returnăm integral valoarea cursului (mai puțin costurile de cazare și masă).

Cum te ajută acest workshop


❏ Să descoperi din ce gândire îți stabilești obiective și cum urmezi procese

❑ Să afli care sunt fricile tale principale, care îți limitează progresul profesional și afacerea

❑ Să te cunoști mai profund și să-ți înțelegi personalitatea, într-un context specific

❑ Să vezi detaliat cum răspunzi la stres și obstacole

❑ Să afli care e imaginea ta de sine în lucrul în echipă

❑ Să știi de unde ai preluat aceste tipare și programe

❑ Și mai ales, să știi ce să faci cu ele, ca să le schimbi, respectiv să le amplifici, dacă te servesc

1̶5̶ l̶o̶c̶u̶r̶i̶ / 2 locuri disponibile

5350 lei

Poți plăti în 2/3 tranșe

 • Workshopul Jocul de Cuburi 
 • Lucru 1 la 1 cu coach-ul tău 
 • Coaching cu Dacian
 • Sesiuni de Q & A
 • 3 nopți de cazare și mese într-o locație premium*
 • Timp și activități împreună și în afara orelor de curs

  *cazare în camere duble, câte 2 participanți
Vreau la Workshop
Ai întrebări? Colega mea Bianca te ajută cu drag. 
Scrie-i AICI pe Whatsapp, pe e-mail [email protected] sau sun-o la 0743 85 60 54.

Despre Jocul de Cuburi


Originea acestui exercițiu este aparține lui Amy Zelmer, de la Universitatea Alberta din Edmonton, Canada. Apare prima dată în cartea autorilor Pfeiffer și Jones, apoi a fost distribuită în Franța de către Bordas-Développement în anii ’70-’80 într-o cutie cu instrucțiuni de utilizare.

Versiunea Jocului Cuburilor prezentată aici este cea dezvoltată de Alain Cardon în cartea Jeux Pédagogiques et Analyse Transactionnelle și experimentată peste 20 de ani de către echipa de la Transformation Consultants, astăzi rețeaua Métasystème.
În cadrul acestui workshop Jocul va fi condus de Alexandru Baciu, coach acreditat de către Métasystème Coaching.

Ziua 1 - Jocul de Cuburi,
va fi condusă de Alexandru Baciu


“Oamenii sunt ceea ce fac, nu ceea ce zic. De aceea consider că înțelegerea vieții și a oamenilor începe cu înțelegerea modelelor/tiparelor de gândire.“

Misiunea mea este să schimb convingeri și să ofer o perspectivă diferită asupra a ceea ce înseamnă un proces de transformare complet. Cred cu adevărat că organismul uman își menține sau își redobândește starea de bine și sănătatea atunci când toate cele 3 planuri, fizic, mental și emoțional sunt în echilibru. Asta încerc să le transmit oamenilor cu care lucrez pentru a le oferi experiența unui proces transformational care sa le redea starea de bine, atât pe termen scurt cât și termen îndelungat.

O viață în care durerea sau disconfortul mental/emoțional sau fizic este prezent nu este o viață tocmai plăcută. 

Te descarcă de energie, îți alterează starea de spirit, îți afectează relațiile, și parcă nu-ți dă voie să te mai bucuri de activități simple care-ți fac plăcere. Dacă “pașii” te-au adus aici, probabil că-ți sunt familiare aceste senzații. Poate cunoști sau bănuiești măcar sursa durerii care te apasă. Dar poate nu știi încotro să te îndrepți și de unde să apuci un posibil proces de revenire. 

Poate chiar ai încercat deja anumite terapii sau tratamente până acum, și nu te-au prea convins — din lipsă de claritate a procesului, din cauză că durează la nesfârșit să se vadă rezultate, sau pur și simplu pentru că nu erau gândite special pentru tine și în final n-ai obținut rezultatele la care sperai. Poate ai ajuns în același loc din care ai început însă problema poate fi rezolvată dacă lucram pe origine/cauza și nu pe simptom sau pe efecte.

Sunt fondatorul Centrului de Recuperare Medicală KineticFIT din Iași, unde am avut plăcerea să lucrez personal cu peste 4.000 de persoane în ultimii 15 ani.

Mă consider un om al educației și al dezvoltării continue și din 2015 am început să descopăr arta de a lucra cu mintea, emoțiile și corpul ca un întreg bazându-mă pe neurologie, neuroștiințe și coaching. 

Toate aceste informații pe care le-am acumulat în decursul anilor le-am transpus într-o forma metoda de tratament ce abordează corpul ca un întreg: Terapia sistemică neurofuncțională H3. 

Sunt coach acreditat de către Metasysteme Coaching (Franța) din 2020, Facilitator acreditat în Metoda Demartini din 2021 și neuro-terapeut avansat în P-DTR din 2019.

Am susținut traininguri despre tipare&modele mentale, vindecare integrativă, neuro-hacking și cogniție, optimizarea somnului, ergonomie și postură la companii locale și naționale, către grupuri de tineri, oameni de business și management. 

De regulă urmăresc o structură clară și caut să ofer o experiență de învățare cât mai autentică astfel încât informația să schimbe percepțiile, deciziile și acțiunile tale și totodată să aibă un impact major asupra stării de bine și a performanțelor tale.

Ziua 2 - Procesul de Coaching,
va fi condusă de Dacian Pășcuță


„Când înțelegi mecanica Universului macro și a Universului micro (mintea), ai ocazia să le influențezi pe ambele prin experiența ta în această viață.”

Expertiza mea e să decodez blocaje mentale și dinamici de grup, cu instrumente psihologice bazate pe legile universale. Sunt acreditat internațional în metoda Demartini, cu care îmi ajut clienții să înțeleagă dezechilibrele mentale din care și-au creat provocările; iar apoi îi ghidez să-și recodeze cu sens starea de bine și performanța. 

Ce cred că face diferența pentru clienții mei e mixul unic de domenii în care sunt pregătit:

 1. Psihologie și conștiință, unde lucrez zilnic cu indivizi și companii ca să-și înțeleagă și depășească limitele. Pentru asta folosesc în principal Metoda Demartini, iar până acum am lucrat cu clienți din 16 țări.
 2. Business, unde ajut mii de afaceri și antreprenori să crească fiind co-creatorul a peste 20 de cursuri pentru brandul Lorand Soares Szasz. Printre cele mai populare fiind „Codul antreprenorului”, „Deltaprenor”, „De vorbă cu banii” sau „Magicianul productiv”.
 3. Persuasiune, unde am creat aproape zilnic, timp de 7 ani, texte psihologice pentru companii.

Misiunea mea este să ajut orice căutător de sine să găsească forma optimă de stabilitate interioară și sensul mai mare din experiențele trăite. Pentru asta cercetez și împărtășesc instrumente psihologice practice și sustenabile.

Te ajut să vezi dincolo de efecte, să descoperi sursa provocării tale și te asist prin coaching, cursuri sau alte forme de educație să-ți întregești percepția și să îți rescrii calitatea vieții.

În munca de coaching mi-am ajutat concret clienții să:

- își vindece relații, de cuplu sau familie
- se detașeze de nevoi compulsive,
- depășească frici,
- își recapete sănătatea fizică sau emoțională,
- își crească prosperitatea trăindu-și valorile și făcând ce le place,
- se elibereze de poveri emoționale și să închidă în pace capitole dureroase,
- iasă din mentalitatea de victimă și să se împuternicească,
- obțină claritate legat de anumite decizii,
- își descopere drumul în viață, misiunea și zonele în care natural sunt buni
- aibă curajul să se asume și să își crească natural și sănătos stima de sine

Am lucrat inclusiv situații precum abuzuri, violuri, fobii și anxietate, depresii, dependențe, boli autoimune sau obezitate.

Te așteptăm la Meșendorf, pentru 3 zile transformaționale

Vreau la Workshop