Higher Mind Process™

Ieși din lupta cu viața și cu provocările tale.
Programul care te ajută să-ți rescrii harta mentală 

și să faci un salt interior, financiar și relațional

➢ Un program 360° cu legile universale, sistemul fidelității
emoționale și a măștilor, pe toate cele 7 arii ale vieții

➢ Potrivit pentru cei care înțeleg că soluția NU este
să își „repare jucăriile”, ci vor transformări durabile

Următoarea ediție
26 august - 17 decembrie

Vreau în program

Reduci consumul emoțional
și stresul zilnic

Aduci în viața ta mai multă
centrare și împuternicire

Reduci trăitul din „trebuie”
și acționezi mai liber și fără măști

Transformi tiparele de mindset
din care te sabotezi

Crești materializarea obiectivelor tale

Înveți să citești oamenii
și să-ți crești calitatea relațiilor

Capcanele Autodezvoltării.
Cum ne sabotăm în lucrul cu sine


E firesc să ne dorim
relații mai bune, să câștigăm mai mult, să fim mai încrezători și disciplinați. Și aproape toți realizăm că avem blocaje de mindset și emoționale, care ne limitează direct sau indirect să ne atingem obiectivele.

Capcana în care cădem când începem să lucrăm la blocajele noastre este că vrem să eliminăm ce nu ne convine și ne atrag promisiuni ca: „Scapă de…”, „Controlează…”, „Luptă cu…”. Și intrăm în aceste procese fie ca un copil nerăbdător care vrea să i se repare cu orice preț jucăriile; fie ca un adolescent care gonește spre dorințele sale, crezând că așa se va simți suficient.

Din aceste 2 conștiințe, ghidate de impulsul să obțină REPEDE ce vor, nu vedem că o să tot repetăm ce nu înțelegem. Și îndepărtăm de noi ce urmărim cu disperare.

La asta contribuie și faptul că, deși a evoluat mult, industria dezvoltării personale alunecă adesea într-o direcție care promovează succesul superficial și fericirea instantanee; s-a adaptat la fanteziile oamenilor și încurajează voalat strălucirea socială, asocierea între câți bani reușești să faci și lucrul cu sine. Dacă nu devii super antreprenor sau milionar sugerează că n-ai lucrat bine zona emoțională, nu știi destul. Căci asta vinde bine. 

Costul ascuns este că așa ne alimentăm și mai mult fricile, insuficiențele, comparațiile sau senzația de impostor.

Pentru că intrăm în astfel de procese nu ca să aducem prima dată lumină în interior, aliniere între cine suntem și ce facem. Ci ca să controlăm viața, să nu mai fie conflict între ce trăim și ce tânjim să trăim și noi, cum ne pare că o fac alții. Sau să fugim de durere.

Ne păcălim că vrem împlinire, când de fapt vrem să demonstrăm, să ne simțim suficienți, să ne depășim părinții sau eroii, să închidem gura lumii, etc. 

De ce ne comportăm așa?
Conflictul ascuns


Avem 2 minți separate, ca 2 sisteme de operare diferite.
Le putem numi minte joasă (sau sinele condiționat) și minte înaltă (sau sinele real). Am crescut într-o lume care nu are cunoașterea asta și-atunci normal că am fost prinși în iluziile minții joase.

Orice instrument bun, dacă e folosit din mintea joasă, poate deveni nociv sau nefolositor. De exemplu, Legea atracției e adesea tradusă ca „obții ce îți dorești suficient”, dar din care minte a ta? Că ce-și dorește mintea joasă, oricâte eforturi ai face, fie nu se întâmplă, fie nu durează, fie nu te împlinește. Ce urmărești din mintea înaltă, într-adevăr, atragi. Dar până nu știm să facem diferența între ele și cum să „îmblânzim” mintea joasă, culegem aceleași roade. 

Sursa suferinței umane se află în mintea joasă. Din ea ni se formează blocajele și tot din ea abordăm eronat și transformarea, cum am vorbit mai sus. E ca și cum încercăm să depășim ego-ul, dar tot din ego. :)

Mintea joasă oscilează între INSTINCT și IMPULS, între frici și fantezii (pe care le numim adesea obiective). Este acea parte menită să ne ajute să supraviețuim, dar care nu ne poate ajuta să prosperăm cu adevărat.

Ea operează în termeni de etichete extreme (bun - rău), generalizări (tot timpul - niciodată), supunere și dependență (ce face sau nu face x față de mine), gelozii (x are mai multă pradă) sau nevoie de putere și statut.

Prin toate acestea, omul primitiv și puii lui aveau șanse mai mari să trăiască.
Să poată lua decizii de supraviețuire rapide, să-și asigure apartenența la apărarea tribului sau să aibă cât mai multe resurse.

Din cauză că lumea e prinsă în mintea joasă, ajungem să definim periculos unele din cele mai vitale idei despre împlinire:

 • atașamentul (în sensul de agățare) îl numim dragoste, 
 • mândria (înălțarea de sine) o numim stimă de sine, 
 • fantezia de plus fără minus, sprijin fără provocare, o numim fericire 
 • și consumul îl numim succes

Astfel, ne blochează să ieșim din dinamici nocive, să devenim cu adevărat încrezători în noi sau să ne fructificăm potențialul și individualitatea; să creăm vieți de care să fim autentic mulțumiți, fără frici și comparații. 

Vreau în program

Transformările durabile vin din Mintea Înaltă


Din Mintea Înaltă ne uităm cu luciditate, asumare și echilibru la dinamicile și provocările din viețile noastre. Și la hărțile după care am învățat să trăim. 

Nu putem sta mereu în Mintea Înaltă, dar cu cât o accesăm mai des, frământarea și graba dispar și putem fi centrați. Iar din centrare transformările durează; și devenim natural creatori, care materializează ce și cât e aliniat cu sine. Nu fantezii preluate social sau mecanisme de validare, ci ceea ce ne împlinește și ne face cu adevărat unici.

Dar nu putem face asta prin voință, nici prin exerciții bifate mecanic sau doar mental. Ce ne-a adus până aici, nu ne va duce mai departe. Ci învățând să ne accesăm practic MINTEA ÎNALTĂ. Aceea prin care avem cel mai mult acces la intuiție (a nu se confunda cu instinct) și la Sufletul individual și colectiv.

Mintea înaltă îți expandă energia, libertatea, mișcarea, impactul pe care îl ai. Natural, fără să tragi de tine sau de situații.

Din mintea înaltă:
- putem să găsim sensul dincolo de durere și să extragem resurse, lecții, puteri interioare;
- dezvoltăm sustenabil un observator interior, care ne poate ajuta să accesăm soluții echilibrate; 
- ne revenim mai repede din frici, situații de criză, conflicte sau dezamăgiri;
- punem obiective aliniate, care au șanse să se materializeze. Și trezim motivația intrinsecă;
- luăm decizii autentice, în acord cu cine suntem cu adevărat; nu cu ce am crezut de-a lungul timpului că ar trebui să fim, ca să ne obținem mizele relaționale sau sociale;
- ne putem conține și maturiza nivelul emoțional al copilului, cu traumele lui;
- stima de sine nu mi-o mai iau din ce văd/simt/spun alții despre mine, ci cu adevărat din interior;
- poți să ieși din „doar dacă / când o să am x, y sau z pot să fiu împlinit”.

Când înveți să cuplezi la mintea înaltă și îți asumi procesul,
poți să ieși de pe pilot automat și să decizi
tot mai conștient asupra vieții tale

Viața ta nu mai arată așa ⬆

Ci așa ⬆

Dobândești echilibru emoțional nu prin autocontrol, ci prin conștiență puternică de sine.
Iar conștiența o obții când faci lumină peste jocurile în care era mintea ta joasă.

Un program 360°, de 4 luni, care te ajută
să deprinzi pas cu pas cum să-ți accesezi mintea înaltă,

ca să poți face transformări durabile

 

Întâlnire de intro cu Dacian, 3 ore, live pe zoom
26 august 2024, 18:00


Săptămânal, joia seara, întâlnire live pe zoom cu un coach, cu grupa ta (Q&A, sesiuni 1 la 1, în grup, cu coach-ul);

1 Diadă pe săptămână - lucru cu câte un coleg din grupă pe tema dată de Dacian;

O dată la 2 săptămâni, întâlnire live pe Zoom cu Dacian - marțea de la 18:00

16 video-uri cu Dacian (1 video per temă / săptămână), video-uri bonus, teme și fișe de lucru

3 sesiuni de coaching de 45 minute, începând cu luna 2

Răspunsuri de la coachi, în grupul de whatsapp al grupei


Răspunsuri de la Dacian, în grupul mare de whatsapp

Temele din program

Luna 1

Principii de lucru, împuternicire de sine și maturitate emoțională

Luna 2

Deblochezi nivelul de merit și aria financiară; lucrăm cu obiceiurile nocive.

Luna 3

Lucrezi pe relația de cuplu; Comunicare cu efect (în orice tip de relații)

Luna 4

Îți iei puterea înapoi în relații; Pui pe direcție misiunea și obiectivele tale

Ce spun clienții despre cursurile noastre

Vreau în program

Potrivit pentru tine dacă…
 

- Vrei să creezi sustenabil mai multă prosperitate în viața ta. Pentru mine, prosperitate înseamnă, în primul rând, că mă simt bogat cu cine sunt; apoi că ce fac îmi aduce satisfacție în valorile mele, în ce contează real pentru mine. Și că acționez după strategii eficiente.

Iar banii îi văd ca pe consecința naturală la toate astea. Dacă ei sunt real în top 1, foarte bine, pentru că lucrăm specific pe bani în program; destul de mult, de fapt. 

- Ești terapeut sau expert și vrei să câștigi mai mult; sau să te simți mai încrezător și aliniat în munca ta;

- Ești soloprenor sau freelancer, și îți dorești să crești nivelul tău de merit și de acțiune, ca să îți crești mica afacere; fie pentru că simți undeva un blocaj la tine, fie pentru că pare că ți se pun piedici din exterior: nu atragi clienți, nu generezi profit, clienții nu mai plătesc, nu ești productiv(ă) sau te simți copleșit(ă).

- Îți dorești să ai mai multă împlinire în relațiile din viața ta. Sau să transformi aspecte dureroase legat de relații. Fie că vorbim de relația de cuplu, cu părinții, șefii, colegii. Avem 1 lună întreagă pe relația de cuplu (poți lucra chiar dacă nu ești într-o relație) și încă 2 teme pe relații în general.

- Ai mai lucrat cu Legile Universale, dar vrei să faci un salt în profunzimea cu care lucrezi; adesea ajung la noi clienți care spun că modul în care abordăm aceste instrumente și metodele pe care le-am dezvoltat eu*, i-a ajutat să înțeleagă la alt nivel. Și să lucreze mult mai profund, nu doar mental. Iar rezultatele s-au văzut.
*sistemul fidelității emoționale și a măștilor active și pasive

- Ai mai lucrat cu alte metode la tiparele tale sau la blocaje emoționale și simți că ceva e incomplet; mare parte dintre cei mai vechi și activi clienți ai noștri sunt oameni care au lucrat cu diferite metode, dar au fost uimiți de cât de puternice sunt aceste instrumente cu care eu lucrez. Câtă claritate au avut deodată asupra provocărilor lor și că au reușit să facă transformări mari cu aceste procese.

- Te afli într-o căutare și vrei să îți poți explica atât lumea ta interioară, cât și pe cea din afară, din perspectiva Legilor Universale. Vei găsi în program rezumatul a peste 15 ani de căutări despre mintea umană și relația sa cu Lumea; ani în care am studiat religii, filozofia diferitelor culturi, dezvoltare personală, psihologie, legi universale.  

Care va fi procesul?

- În primul rând, vei reduce tot mai mult consumul emoțional de zi cu cu zi; ce vom lucra în prima parte a programului este menit să te ajute întâi legat de acest aspect;

- Dobândești pas cu pas auto guvernare - guvernare din interior și centrare. Treptat, lucrurile exterioare ție vor avea tot mai puțină putere asupra ta;

- Cu energia economisită astfel, vei avea mai multe resurse interioare să dizolvi pas cu pas din acele lucruri care te trag în jos legat de stima de sine, nivelul de merit, cât câștigi sau materializezi; pe măsură ce lucrăm vom urmări împreună cum se deblochează anumite arii și în ce fel începi să acționezi;

- Eliberăm și împuternicim zona de relații, pentru că ele ne impactează nu doar direct, ci și indirect în nivelul de energie, entuziasm, putere și motivație interioară. Și te va ajuta să îți clarifici și mai mult cine ești tu, odată ce te raportezi sănătos la ceilalți;

- Rescriem harta legat de obiceiurile nocive care consideri că te limitează;

- Te ajutăm să clarifici zona de misiune și obiective aliniate cu tine. Iar apoi să lucrăm la ce ar putea să-ți saboteze obiectivele, ca să le dai cât mai multe șanse de materializare;

- Iar apoi lucrăm să dezvolți o gândire mai mare și o relație mai bună cu timpul și resursele.

Vreau în program

Dacă îți dorești transformări sustenabile și nu promisiuni
că ți se repară jucăriile, Higher Mind Process e pentru tine


Nu pretind că această abordare este cea „corectă”. Doar că mie și clienților care au îmbrățișat-o ne-a schimbat cu adevărat viețile. Ne simțim și suntem tot mai bogați. În toate felurile, nu doar financiar.


Lucrând cu aceste instrumente nu ca să mă validez, ci ca să fiu centrat, m-am simțit din ce în ce mai bogat. Și cu cât m-am simțit mai bogat, cu atât au venit salturi: în câștiguri, în investiții, în calitatea relației cu soția și copilul meu, în impactul muncii mele. În cât de „mare” și la locul meu mă simt în viața mea.

Rezultate asemănătoare au și clienții care au înțeles să abordeze lucrul cu sine din acest spațiu: al STĂRII de bogăție.

Higher Mind Process este, în primul rând, o invitație și un proces spre împuternicire și asumare interioară. De acolo restul se așează natural și tot mai frumos.

Instrumentele din acest program le poți folosi și ca să materializezi din dorința de validare… Dar ar fi păcat să te ții în continuare în zona de insuficiență, pentru că din insuficiență golul nu se umple niciodată. 

Am fi putut să îți promitem că îți vei înmulți de 2 sau de n ori veniturile sau cine știe mai ce lucruri strălucitoare. Dar nu ar fi complet adevărat. Pentru că rezultatele, indiferent de metodă, vin în funcție de măsura implicării, de ierarhia valorilor, de formele care au sens pentru fiecare om. Unii oameni au rezultate mai mari, alții mai mici. Unii în bani, alții în relații, alții în puterea interioară.

Acesta e un program care te ajută cu adevărat să faci salturi, dar în ritmul tău, pe care tu îl setezi. Cât și cum are cel mai mult sens pentru tine. Noi îți vom da sprijin și resurse din plin, îți rămâne ție să le fructifici.

Cum te poate ajuta acest program?


Reduci consumul emoțional și stresul zilnic și crești împuternicirea și centrarea interioară;

Ieși din alergătură și fantezie și clarifici ce te face PE TINE cu adevărat împlinit. Cum arată viața
ideală pentru tine dacă nu mai e despre a te simți suficient sau că faci destul;

Deblochezi nivelul la care materializezi: energie, stare de bine, resurse, oameni, bani; poți să dizolvi real dureri și limitări interioare care te țin departe de împlinire și prosperitate;

➢ Înveți să îți vezi puterea în relațiile tale și să te poziționezi diferit, astfel încât să creezi dinamici mai împlinitoare;

Vei avea o oglindă care să îți arate nu ce vrei să vezi, ci ce te poate ajuta real să faci schimbări.

Descoperi tot mai mult sens din evenimentele vieții tale, și transformi acele lucruri în puteri practice.

Primești o înțelegere asupra vieții tale prin minte, dar echilibrând-o poți facilita procesele mai profunde ale sufletului

Poți să te desprinzi de paradigma în care viața ți se întâmplă și ești guvernat de factori din exteriorul tău;

Vei avea un proces prin care poți să iei decizii echilibrate și aliniate cu tine; înveți practic cum să oprești frământările minții, atât legat de trecut cât și de situațiile de zi cu zi;

Ieși din jocul societății și din iluziile preluate despre viață. Capeți tot mai multă libertate interioară
și putere, din care poți să faci alegeri congruente real cu tine;

Poți să transformi obiceiuri nocive, pentru că vei vedea prima dată sensul lor și la ce te invită de fapt;

Începi să vezi cum e să trăiești dincolo de tipare și condiționări și poți face din asta un stil de viață;

Începi să funcționezi din motivație interioară, nu din cea exterioară.

100% Garanție

Dacă după prima lună de program simți că nu te ajută, primești înapoi banii plătiți. Condiția e să fi văzut conținutul, să fi participat la întâlniri și să fi lucrat la teme.

Programează-te la Discovery Call

Vei primi gratuit o minisesiune de consiliere*

 • Plată și în tranșe
 • 9 întâlniri live cu Dacian
 • 16 video-uri cu Dacian
 • 16 întâlniri live cu coachi
 • 3 sesiuni de coaching
 • Video-uri Bonus
 • Fișe de lucru
 • Răspunsuri pe WhatsApp  

*Singura rugăminte și invitație este să fii echitabil(ă) față de timpul colegilor. Și să te programezi la minisesiune doar dacă ai fi interesat de Higher Mind Process, dar simți că nu îți sunt clare detaliile, cum te ajută sau dacă chiar e pentru tine.

Vreau un Discovery call

Ce să aștepți de la program

Este un program complex și complet, nu doar cu legile universale. Am inclus în el și sistemul fidelității emoționale și al măștilor, dezvoltat de mine. Nu vei primi bucățele pe etape, ci toate instrumentele care te pot ajuta să aduci schimbări durabile - în relația cu tine, cu viața, cu cei dragi, cu banii sau cu obiceiurile tale.

Primești instrumente care te împuternicesc pe fiecare din cele 7 arii ale vieții: mental, vocațional, financiar, social, familial, fizic și spiritual.

Te ghidăm cum să folosești corect instrumentele de lucru cu legile universale și sitemul fidelității emoționale și al măștilor. Și peste toate acestea, te susținem să faci din asta un stil de viață. Să deprinzi practic cum să trăiești tot mai centrat și împuternicit. Să poți lua decizii congruente și pe care ți le poți asuma.

În proces primești resurse să dizolvi încărcături emoționale, să faci pace cu părți din trecut și să începi să-ți creezi un viitor conștient, aliniat cu tine.

Lucrăm cu harta minții, dar nu rămânem în mental. Doar echilibrăm mintea ca să poți accesa procesele mai profunde ale Sufletului.

Te inițiem într-un proces practic, care te ține la lucru, dar fără să fie prea mult sau obositor. Ci într-un ritm sustenabil și cu celelalte valori din viața ta.

➢ Nu ești lăsat singur cu teoria, ci ai răspunsuri la întrebări, ghidaj în lucru de la coachi, atât în întâlnirile săptămânale, cât și 1 la 1. Plus multe bonusuri.

Ai întrebări legate de program? 
Colega mea Bianca, te ajută cu drag. 
Scrie-i AICI pe Whatsapp , pe email [email protected] 
sau sun-o la 0733 267 718. (Luni - Joi, 10:00 - 17:00)

Higher Mind Process vine
și cu o componentă socială


Pentru fiecare înscriere în program vom oferi o ședință gratuită de coaching unui caz social.

Întrebări frecvente

Ce spun clienții despre cursurile noastre

Vreau în program