Alina Negrea


   Te salut, vizionarule!

Fie că ai dat întâmplător peste mine, fie că cineva de încredere m-a recomandat, oricare ar fi drumul pe care ai pornit, sunt recunoscătoare că ai ajuns aici.

Prin experiența acumulată, metode și instrumente practice, am obținut rezultate concrete și te pot susține să: identifici și să depășești blocaje emoționale, temeri, provocări percepute, să obții claritate, echilibru, crești nivelul de merit, încrederea și, ca o consecință, autenticitate, să fii condus și să trăiești o viață inspirată din interior. În cei peste 15 ani de activitate profesională, am asistat, în diverse forme, sute de oameni pe drumul lor (antreprenori, manageri, specialiști), am format echipe de diverse mărimi sau niveluri de expertiză și am contribuit la materializarea viziunii fiecăruia dintre aceștia. Îmi iau energie din interacțiunile umane, descoperirea frumuseții și unicității fiecăruia dintre noi, expansiunea minții, maximizarea și manifestarea potențialului pe care am certitudinea că îl poți avea în lume.

În procesul de lucru, combin abilitățile, experiența și cunoștințele acumulate în cele trei domenii de expertiză:

 Procese transformaționale
    ● facilitator autorizat Metoda Demartini®, instruită profesional de Dr. John Demartini, top expert recunoscut la nivel mondial ca autoritatea în comportament uman;

    ● lucrez îndeaproape cu brandul Dacian Pășcuță și facilitez în cadrul workshopurilor dezvoltate și susținute de acesta;

    ● mii de ore de consultanță, coaching de-a lungul carierei și sesiuni directe 1-1;

Leadership și management
    ● peste 10 ani experiență în formarea și coordonarea echipelor, ultima echipă având 45 membri, 10 lideri în 10 locații;

Sisteme de management și scalare afacere
    ● peste 15 ani studiu și experiență B2B: am asistat sute de antreprenori și analizat modele de business din toate domeniile, activitatea acestora și strategii de extindere combinat cu o profundă înțelegere a situațiilor și indicatorilor financiari și impactul pe care aceștia îl au în desfășurarea afacerii;


Mesajul meu către tine:

Ești un erou și ai un vis în interiorul tău. Iubești ceea ce faci și știi în adâncul tău că ai multe de oferit lumii. Ești aici să îți trăiești misiunea. Ești aici să te împuternicești.

Eu sunt aici să te ajut să identifici suficiente motive și instrumente să ai o transformare incredibilă în viața ta. Sunt recunoscătoare pentru timpul alocat parcurgerii mesajului meu și mă vei găsi cu inima deschisă când vei simți că e momentul perfect.

pastedGraphic.png

 

Dacă dorești detalii și o primă programare,
colega mea Bianca te ajută cu drag. 

Scrie-i AICI pe Whatsapp sau sun-o la 0743 85 60 54. Email: [email protected].