Termeni și condiții

Prezentul document (împreună cu toate documentele menţionate în acesta) stabileşte termenii şi condiţiile care guvernează utilizarea acestui website – www.dacianpascuta.com (în continuare „Website-ul’’). 

Scopul Website-ului este de prezentare, promovare și achiziție a workshop-urilor și cursurilor online și fizice pe diferite teme de dezvoltare emoțională, cu potențialii clienți interesați de aceste servicii. 

Vă rugăm să citiţi prezenții Termeni și Condiții, Politica de cookies-uri şi Politica de confidenţialitate înainte de a utiliza Website-ul. Prin accesarea și utilizarea Website-ului, recunoașteți în mod expres caracterul obligatoriu al acestor documente și vă asumați angajamentul de a le respecta.

 

 1. DESCRIEREA ACTIVITĂȚII

Blink Coaching SRL  împreună cu Els Training SRL denumite în continuare „Operatori” cu sediile în județul Cluj, identificate prin CUI RO34636828 / RO48524603, înregistrate la Registrul Comerțului sub nr.:  J12/1761/2015/ J12/3133/2023 sunt firme dedicate educație personale și dezvoltării emoționale prin cunoașterea de sine.

Datele noastre de contact sunt:

Adresa sediilor: Str. Subcetate, Nr. 132A, Et. Pod, Ap. 7, Sat Florești, Comuna Florești, județul Cluj / Str. Sub Cetate nr. 43b, ap. 13, Sat Florești, Comuna Florești, județul Cluj.

Adresă de e-mail: [email protected]

Nr. de tel.: 0743183542/ 0743856054

     2. TERMENI

 1. Vânzător – Blink Coaching SRL împreună cu Els Training SRL.
 2. Cumpărător – poate fi orice persoană fizică care are vârsta peste 18 ani sau persoana juridică sau orice entitate juridică care își face un Cont în Site și efectuează o Comandă.
 3. Client – poate fi orice persoană fizică care are vârsta peste 18 ani sau persoana juridică care are sau obține acces la CONȚINUT, prin orice mijloc de comunicare pus la dispoziție de către Operatori (electronic, telefonic, etc) sau în baza unui acord de utilizare existent între Operatori și acesta și care necesită crearea și utilizarea unui Cont sau este posibilă prin funcția de comandă rapidă.
 4. Cont – secțiunea din Site formată dintr-o adresă de e-mail și o parolă care permite Cumpărătorului transmiterea Comenzii și care conține informații despre Client/Cumpărător și istoricul Cumpărătorului în Site (Comenzi, facturi fiscale, garanții Bunuri, etc.). Utilizatorul este responsabil și se va asigura că toate informațiile introduse la crearea Contului sunt corecte, complete și actualizate.
 5. Site – magazinul online găzduit la adresa web www.dacianpascuta.com
 6. Comanda – un document electronic ce intervine ca formă de comunicare între Vânzător și Cumpărător prin care Cumpărătorul transmite Vânzătorului, prin intermediul Site-ului intenția sa de a achiziționa bunuri;
 7. Bunuri – orice produs listat pe Site, inclusiv produsele menționate în Comandă, care urmează a fi furnizate de către Vânzător, Cumpărătorului ca urmare a Contractului încheiat.
 8. Campanie – acțiunea de a expune in scop comercial, un număr finit de Bunuri și/sau Servicii având un stoc limitat și predefinit, pentru o perioadă limitată de timp stabilită de către Vânzător.
 9. Contract – reprezintă contractul la distanță încheiat între Vânzător și Cumpărător, fără prezența fizică simultană a Vânzătorului și a Cumpărătorului.
 10. Opinie – reprezintă o evaluare personală a unui deținător sau beneficiar al unui bun, redactată pe baza experienței privind utilizarea acestuia cu scopul de a transmite dacă bunul respectă sau nu specificațiile menționate de Vânzător. Fiecare opinie conține și posibilitatea de a exprima gradul de satisfacție față de produs printr-o evaluare sub forma unui punctaj de la o stea la cinci stele.
 11. Comunicări comerciale / newsletter – reprezintă orice tip de mesaj trimis (e-mail, telefonic, mobile push, web push, etc.) care conține informatii generale și tematice, informații cu privire la produse similiare sau complementare cu cele achiziționate de pe website, informații cu privire la oferte sau prețuri promoționale.
 1. CONDIȚII GENERALE

3.1. Prin înregistrarea unei Comenzi pe Site, Cumpărătorul este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care Vânzătorul își derulează operațiunile comerciale.

3.2. Toate produsele comercializate pe SITE-ul nostru sunt originale.

3.3. Imaginile produselor prezentate în site au caracter informativ. Pentru mai multe detalii despre caracteristicile produselor și alte informații adiționale, vă rugăm să ne contactați.

3.4. Prețurile de vânzare ale produselor sunt afișate pe site și sunt exprimate atât în lei cât și în euro și nu conțin TVA. Prețurile de vânzare nu includ taxele de curierat. Prețurile de vânzare ale produselor se pot modifica fără o informare în prealabil a Utilizatorilor. Pentru orice comandă plasată și confirmată, Cumpărătorul va plăti întotdeauna prețurile existente pe site la momentul plasării comenzii.

3.5. Plasarea unei comenzi de către Cumpărător și acceptarea ei de către Vânzător echivalează cu încheierea unui contract, potrivit legislației în vigoare. Notificarea primită de către utilizator, pe e-mail, imediat după efectuarea comenzii, are rol de informare și nu reprezintă confirmarea comenzii.

3.6. Contractul se consideră încheiat între Vânzător si Cumpărător în momentul în care Cumpărătorul primește pe e-mail de la Vânzător, notificarea pe e-mail. Transferul dreptului de proprietate asupra produselor comandate are loc în momentul în care comanda ajunge la Cumpărător, iar acesta se achită de obligația de plată.

3.7. Vânzătorul poate refuza onorarea unei comenzi sau o poate anula unilateral, dacă Comanda a fost plasată de o persoană care a manifestat o atitudine ostilă, de natură să prejudicieze pe Vânzător. În oricare dintre aceste cazuri, Utilizatorul/Cumpărătorul se poate adresa Vânzătorului, pentru a fi informat cu privire la motivele care au condus la aplicarea măsurilor susmenționate.

3.8. Pentru motive justificate, Vânzătorul își rezervă dreptul de a modifica cantitatea Bunurilor din Comandă. Dacă modifică cantitatea de Bunuri din Comandă va anunța Cumpărătorul la adresa de e-mail sau la numărul de telefon puse la dispoziția Vânzătorului la efectuarea Comenzii și va returna suma achitată.

3.9. Toate informațiile de pe website-ul www.dacianpascuta.com sunt proprietatea intelectuală a Operatorilor conform Legii pentru protecția drepturilor de autor (Legea nr. 8/ 1996). Întreg continutul publicat pe site (text, descrieri produse, imagini, logo, culori, slogan, simboluri, elemente de grafică web, clipuri video, etc.) poate fi folosit doar în scopul informării Utilizatorilor și Cumpărătorilor Operatorilor. 

3.10. Fotografiile afișate pe SITE, editate sau prelucrate de Operatori nu pot fi preluate sau utilizate fără acordul acestora;

3.11. Operatorii nu sunt răspunzători pentru eventualele diferențe de culori care pot apărea la vizualizarea pe diverse dispozitive electronice (desktop/tableta/mobil) ale Utilizatorilor/ Cumpărătorilor.

3.12. Orice acțiune: proiect, eveniment, campanie, concurs, serviciu etc. desfășurată de companie prin intermediul Website-ului va fi anunțată, promovată și detaliată la momentul desfășurării acesteia, fie printr-un Regulament, fie prin prevederi succinte și clare inserate în cadrul anunțului de desfășurare a acțiunii respective sau ulterior, la momentul oportun.

3.13. Vânzătorul își asumă dreptul de a schimba, modifica sau actualiza în orice moment conținutul SITE-ului www.dacianpascuta.com, precum și Termenii și condițiile de folosire, fără o notificare în prealabil.

3.14. Este strict interzisă și se pedepsește conform legii copierea, distribuirea, publicarea, transmiterea altor persoane sau incorporarea conținutului în alte materiale în afara site-ului www.dacianpascuta.com, fără acordul Operatorilor.

3.15. Pentru a ne sesiza orice problemă, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail: [email protected].

 

 1. ACCESUL LA WEBSITE

4.1. Accesul pe website se face exclusiv prin accesarea domeniului public: www.dacianpascuta.com.  

4.2. Prin accesarea și utilizarea www.dacianpascuta.com, Utilizatorul/Clientul își dă acordul privind acceptarea termenilor și condițiilor prezentate pe SITE, a politicii de confidențialitate și a politicii de cookies.

4.3. Utilizatorul/Clientul beneficiază de acces limitat, în interes personal (vizualizare, informare, plasarea de comenzi online) pe SITE-ul www.dacianpascuta.com și nu are dreptul de a descărca, de a modifica parțial sau integral SITE-ul, de a reproduce parțial sau integral SITE-ul, de a copia, vinde/revinde sau de a exploata în orice alta manieră SITE-ul, în scopuri comerciale sau care contravin intereselor Operatorilor.

4.4. Comunicarea cu Vânzătorul se poate realiza prin interacțiunea directă cu acesta, telefonic  sau prin adresele menționate la secțiunea “contact” din Site. Vânzătorul are libertatea de a gestiona informațiile primite fără a fi nevoit să aducă justificări pentru aceasta.

4.4. Toate informațiile folosite pentru descrierea Bunurilor și/sau a Serviciilor disponibile pe Site (imagini statice / dinamice / prezentări multimedia / etc.) nu reprezintă o obligație contractuală din partea Vânzătorului, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare.

 

 1. CONTUL MEU

5.1. Oricărui Utilizator care vizitează SITE-ul www.dacianpascuta.com, are vârsta de peste 18 ani și îndeplinește condițiile legale privind cumpărarea de bunuri, i se poate crea un cont.

5.2. În urma creării contului, Utilizatorul poate plasa mult mai rapid o comandă, toate datele lui fiind deja introduse. În plus, Utilizatorii care au create conturi, prin abonarea la newsletter, pot beneficia de anumite oferte și prețuri promoționale la produse și de alte avantaje comunicate în scris de către www.dacianpascuta.com.

5.3. În urma plasării unei comenzi pe website-ul www.dacianpascuta.com, Clientului i se va crea automat un cont. Clientul va primi pe adresa de e-mail un mesaj ce conține un link pentru accesarea contului. Contul va putea fi accesat în urma introducerii unei parole și confirmarea acesteia. 

5.4. În cont Clientul are posibilitatea de a:

 •       Accesa cursul/workshop-ul achiziționat, dând click pe butonul „Vezi cursul” din secțiunea „Cursurile mele”.
 •       edita informațiile contului: nume, prenume, e-mail, fusul orar.
 •       fi notificat cu privire la noutăți privind cursurile; atunci când clientul primește un răspuns la o postare sau la un comentariu postat de acesta în cadrul website-ului; atunci când primește oferte personalizate; dar și în cazul în care apar noi cursuri și promoții pe website.
 •       încărca o fotografie.
 •       edita înformațiile ce țin de profilul social: biografie și locație.
 •       modifica parola contului.
 •       vizualiza istoricul achizițiilor. 

 

 1. OBIECTUL CONTRACTULUI

6.1. Obiectul contractului reprezintă vânzarea bunului/bunurilor comandate pe site de către Cumpărător. Contractul se consideră încheiat în momentul acceptării de către Vânzător și transmiterea notificării pe e-mail.

 

 1. COMANDA

7.1. Clientul/Cumpărătorul poate efectua Comenzi pe Site, prin completarea unui formular de comandă. Completarea formularului, în lipsa transmiterii acestuia, nu atrage după sine înregistrarea unei comenzi, implicit nici rezervarea automată a Bunului/Serviciului.

7.2. Prin finalizarea Comenzii Cumpărătorul consimte că toate datele furnizate de acesta, necesare procesului de cumpărare, sunt corecte, complete și adevărate la data plasării Comenzii.

7.3. Prin finalizarea Comenzii, Cumpărătorul consimte că Vânzătorul poate să îl contacteze, prin orice mijloc disponibil / agreat de Vânzător, în orice situație în care este necesară contactarea Cumpărătorului.

7.4. Pentru detalii sau întrebări despre comanda dumneavoastră, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail: [email protected] sau la numărul de telefon: 0743183542/ 0743856054, de luni până vineri, în intervalul orar: 10:00 - 14:00.

7.5. Anularea comenzii: În următoarele cazuri, Vânzătorul poate anula în mod unilateral o Comandă, fără obligația ca vreo parte să pretindă ulterior daune – interese celeilalte părți:

 • datele furnizate de Client/Cumpărător sunt incorecte sau incomplete;
 • tranzacția nu este acceptată de către banca emitentă a cardului Clientului, în cazul plății online
 • tranzacția nu este validată de către procesatorul de carduri agreat de Vânzător, în cazul plății online;
 • activitatea Clientului pe SITE poate produce prejudicii de orice natură pentru Vânzător;
 • în cazul unei tranzacții suspecte sau declarată suspectă de către o unitate bancară, instituție sau autoritate;
 • în cazul existenței unor alte motive obiective.

Clientul/ Cumpărătorul poate anula o Comandă:

 • în momentul când este contactat de reprezentantul companiei, dacă din anumite motive nu mai dorește produsele comandate.

7.6. Dacă un produs nu este disponibil, Cumpărătorul va fi informat telefonic de către reprezentantul companiei. În acest caz, Cumpărătorului i se va comunica noul termen în care va fi disponibil.

7.7. Modalitatea de realizare a comenzii: Puteți căuta în site produsele dorite navigând prin categoriile și subcategoriile care apar pe site. 

 • Pentru a plasa o comandă online, va trebui să selectați produsele apăsând butonul “Vreau acces la curs”.
 • Pentru a trimite comanda, pasul următor va fi să alegeți metoda de plată dând click pe una dintre cele două opțiuni „Plătesc cu cardul” sau „Plătesc prin transfer”. 
 • În cazul în care ați ales ca modalitate plata cu cardul, veți fi redirecționat pe o pagină ce conține un formular care solicită următoarele date: adresa de e-mail, nume și prenume, număr de telefon, adresa de facturare, nume firmă (acesta este opțional) și CUI firmă dacă ați optat pentru factura pe firmă. De asemenea, va trebui să introduceți numărul cardului și data expirării acestuia. Ulterior, va trebui să bifați căsuța cu mesajul „I have read and agree to the terms and conditions of this page” și căsuța cu mesajul „I have read and agree to the privacy policy”. Pentru a finaliza comanda, dați click pe butonul „Complete my purchase”.
 • În cazul în care ați ales ca modalitate plata prin transfer bancar, veți fi redirecționat pe o pagină ce conține un formular care solicită următoarele date: pentru persoane fizice numele, prenumele, seria și numărul de buletin sau oraș, iar pentru persoane juridice nume firmă, CUI, adresă. Pentru a finaliza comanda, dați click pe butonul „Vreau cursul”. De asemenea, va trebui să bifați căsuța cu mesajul „I have read and agree to the terms and conditions of this page” și căsuța cu mesajul „I have read and agree to the privacy policy”. 

7.8. Confirmarea comenzii: După trimiterea comenzii către noi, veți primi un e-mail de confirmare sau un mesaj pe Whatsapp că am primit comanda dumneavoastră. Veți fi contactat de către un reprezentant al companiei pentru confimarea comenzii în maxim 48 ore (în zilele lucrătoare).

 7.9 Livrarea cursurilor/workshopurilor online se va face online, pe Zoom și Kajabi.

7.10 Livrarea cursurilor/workshopurilor fizice se va face la locațiile stabilite de Vânzător în prealabil.

 1. PREȚURILE PRODUSELOR, FACTURAREA ȘI PLĂȚILE

8.1. Ne rezervăm dreptul de a modifica prețurile produselor fără o notificare în prealabil. Prețul de achiziție tipărit pe factură va fi același cu cel din momentul confirmării comenzii, reprezentând comanda fermă.

8.2. De asemenea, compania noastră poate afișa pe SITE produse ce beneficiază de prețuri promoționale într-o anumită perioadă de timp și în limita stocului disponibil. Detaliile despre aceste campanii promoționale vor fi făcute publice prin afișarea pe site-ul nostru la o secțiune distinctă.

8.3. Prețurile afișate pe SITE, care sunt tăiate de o linie, reprezintă prețul vechi al unui produs, care se află într-o campanie promoțională și beneficiază în prezent de un preț promoțional mai mic.

8.4. Prețurile afișate pe SITE, care sunt tăiate de o linie pot reprezenta și prețul produsului la valoarea lui reală din punct de vedere al valorii și informațiilor primite.

8.5. Prețurile afișate pe site au valoarea TVA inclusă.

8.6. Prin trimiterea Comenzii, Cumpărătorul își exprimă acordul să primească facturile în format electronic prin adăugarea acestora de către Operatori în Contul sau prin intermediul poștei electronice, la adresa de e-mail transmisă.

8.7. Facturarea produselor achiziționate se face în RON sau în EURO, după caz.

8.8. Facturile fiscale se pot emite pe persoană fizică sau juridică. Pentru emiterea facturii pe persoană juridică, vă rugăm să completați toate datele firmei la secțiunea Facturare în momentul plasării comenzii.

8.9. Compania noastră solicită Clientului/Cumpărătorului să achite un avans de minimum 300 lei (pentru workshop-ul online) și minimum 500 de lei (pentru workshop-ul/cursul fizic) în termen de 5 zile de la primirea e-mail-ului, pentru rezervarea unui loc în cadrul cursului/workshop-ului. Acest avans nu ține loc de prima tranșă de plată.

8.10.  Plata produselor comandate se poate face în maximum 2/3 tranșe, existând mențiunea ca până la data workshop-ului/cursului să fie achitat minimum 2/3 din valoarea integrală a produsului/produselor, diferența putându-se achita într-un interval de până la o lună după susținerea workshop-ului/cursului.

8.11. Cumpărătorul/Clientul va trebui să anunțe Vânzătorul cu cel puțin 30 zile înainte de workshop/curs dacă nu va putea participa la acea ediție. În caz contrar, locul nu va mai putea fi transmisibil într-o ediție viitoare a workshop-ului/cursului. 

8.12. Dacă Cumpărătorul/Clientul se retrage din workshop/curs cu mai puțin de 30 de zile înainte de începerea acestuia:

 • Se va reține 50% din taxa integrală achitată.
 • Dacă plata a fost parțială, se va reține întreaga sumă achitată.

Aceste măsuri sunt necesare pentru a compensa pierderea oportunității de a oferi locul respectiv altor persoane interesate și pentru a acoperi costurile administrative generate de retragerea târzie.

8.13. În cazul înscrierii Cumpărătorului/Clientului în ultimele 30 de zile înainte de începerea workshop-ului/cursului, dacă acesta dorește să se retragă înaintea începerii workshop-ului/cursului, Prestatorul își rezervă dreptul de a reține suma achitată până atunci.

8.14. Plata produselor comandate se poate face: online cu card bancar sau prin transfer bancar. Astfel a se avea în vedere următoarele:

 • Online cu orice card Visa sau MasterCard (plata prin procesatorul de plăți Stripe), comisionul pentru tranzacție va fi 0%.
 • Înainte de a finaliza Comanda, Clientul va trebui să aleagă mijlocul de plată. Dacă alegeți plata cu cardul, imediat după plasarea comenzii veți fi direcționat pe o pagină web securizată pentru a introduce datele de card și a efectua plata. Procesarea datelor de card se va face exclusiv pe serverele furnizorului de plăți, ce oferă o soluție de tranzacționare rapidă, solidă și sigură prin certificate de Securitate SSL. Pentru mai multe detalii despre platforma de plăți, vă rugăm accesați website-ul acesteia și politicile aferente.
 • În cazul plății online, tranzacția va apărea pe extrasul de cont pe numele UNLIMITED Education SRL împreună cu Blink Coaching SRL, DP Coaching SRL, Anima Coaching SRL sau Els Training SRL. De asemenea, orice plată cu cardul bancar va fi confirmată în momentul în care se emite factura către Client/Cumpărător, până în acel moment contravaloarea comenzii va fi blocată pe contul Clientului/Cumpărătorului fără a fi transferată în contul Vânzătorului.
 • Vânzătorul nu își asumă răspunderea pentru alte costuri suplimentare suportate de Client/Cumpărător în urma tranzacțiilor cu cardul bancar (exemplu: comision de conversie valutară in cazul în care moneda de emitere card este diferită de RON, alte comisioane în funcție de politica fiecărei banci, etc), Clientul/ Cumpărătorul fiind singurul responsabil.
 • În cazul în care plata online cu cardul bancar s-a produs din greșeală, tranzacția poate fi anulată doar telefonic, contactând un reprezentant al Operatorilor, iar suma va putea fi returnată în termen de maxim 30 zile de la finalizarea procedurii de anulare a comenzii.
 • Atunci când plata se realizează prin transfer bancar – în baza facturii emise de Operatori, după efectuarea transferului în contul RO67INGB0000999911530095; RO76INGB0000999914334106 deschis la ING BANK, va trebui să trimiteți dovada plății pe adresa de e-mail: [email protected] sau [email protected]. Livrarea produselor se va face numai după ce avem confirmarea de la banca noastră privind efectuarea plății si după ce veți fi contactat de către un reprezentant din parte echipei. Produsele comandate trebuie achitate integral, în caz contrar nefiind efectuată livrarea.
 1. CONFIDENȚIALITATE

9.1. Blink Coaching SRL împreună cu Els Training SRL sunt operatori de date cu caracter personal și vor păstra confidențialitatea datelor pe care le furnizați: nume, prenume, email, număr de telefon, adresă de livrare, firmă, după caz. Totodată, Vânzătorul va asigura securitatea datelor oferite și va lua măsuri tehnice și organizatorice pentru o gestionare eficientă a acestora, strict în scopurile declarate în prezentul contract. 

9.2. Datele sunt prelucrate în următoarele scopuri:

-  Înregistrarea și confirmarea comenzii;

-  Emiterea facturii și verificarea efectuării plății;

-  Scop secundar: cercetări științifice și date statistice.

9.3. Pentru a cunoaște mai mult detaliile legate de prelucrarea datelor cu caracter personal, dar și drepturile pe care le aveți, vă rugăm să consultați Politica de prelucrare a datelor cu caracter personal (https://www.dacianpascuta.com/pages/politica-de-confidentialitate) și Politica de cookies (https://www.dacianpascuta.com/pages/cookie)

 

 1. RĂSPUNDERE

10.1. Prin crearea și utilizarea Contului, Clientul/ Cumpărătorul își asumă răspunderea pentru respectarea prevederilor prezente, pentru menținerea confidențialității datelor de Cont (user și parola) și pentru gestionarea accesarii Contului, și, în măsura permisă de legislația în vigoare, este responsabil de activitatea derulată prin intermediul Contului său. De asemenea, Cumpărătorul/Clientul nu va divulga datele personale sau experiența altor participanți la workshop.

10.2. Prin crearea Contului și/sau utilizarea Conținutului și/sau plasarea Comenzilor, Clientul / Utilizatorul/ Cumpărătorul acceptă în mod expres și fără echivoc Termenii și Condițiile Site-ului în ultima versiune actualizată care este comunicată în cadrul Site-ului, existentă la data creării Contului și/sau utilizării conținutului și/sau la data plasării Comenzii.

10.3.  Înscrierea și participarea la evenimente a Cumpărătorului/Clientului, se realizează doar cu asumarea de către acesta a propriilor emoții. Prin acceptarea acestor Termeni și Condiții, Cumpărătorul confirmă vârsta de 18 ani împliniți și faptul că nu este predispus sau nu suferă de o anumită formă de tulburare mintală care ar putea duce la rănire sau suicid. În caz contrar, Cumpărătorul/Clientul își asumă pe deplin riscurile care ar putea apărea.

10.4.  Workshop-urile și cursurile online vândute de către Operatori nu reprezintă o formă de terapie. Acestea nu înlocuiesc și nu îndeamnă Cumpărătorul/Clientul să renunțe la medicația prescrisă de medicul specialist. Workshop-urile și cursurile online îl ajută pe Cumpărător/Client să înțeleagă și să își îmbunătățească starea interioară, educându-se din punct de vedere emoțional. În cadrul cursurilor online și a workshop-urilor, Cumpărătorul/Clientul poate accesa anumite amintiri sau experiențe personale care să îi trezească emoții sau trăiri intense, de care doar el este responsabil. Facilitatorul/Coachul, organizatorii sau alte terțe părți (proprietari, directori, angajați, administrator, voluntari) implicate în aceste cursuri/workshop-uri nu își asumă responsabilitatea pentru aceste trăiri manifestate de Cumpărător/Client. 

10.5.  De asemenea, în cadrul workshop-urilor sau cursurilor online, Cumpărătorul/Clientul are posibilitatea de a fi ales să lucreze în plen și își exprimă acordul ca ceilalți participanți să îl asculte. Fiecare Workshop și curs online vor fi înregistrate atât audio cât și video de către Operatori, pentru oferirea serviciilor cât mai calitative. Colaboratorii/angajații Operatorilor din cadrul Departamentului de Marketing vor asculta înregistrările pentru a culege conținutul livrat de dl. Dacian Pășcuță. Operatorii își rezervă dreptul de a folosi informațiile culese de la Cumpărător/Client din cadrul întâlnirilor, pentru a le folosi în viitoare sesiuni de cursuri online și workshop-uri, însă fără a folosi date cu caracter personal, pentru a păstra intactă identitatea persoanei în cauză.

10.6. Vânzătorul își rezervă dreptul de a actualiza și modifica periodic Termenele și Condițiile Site-ului pentru a reflecta orice modificări ale modului si condițiilor de funcționare a Site-ului sau orice modificări ale cerințelor legale. Documentul este opozabil Clienților / Utilizatorilor/ Cumpărătorilor de la momentul afișării în Site.  În cazul oricărei astfel de modificări, vom afișa pe Site versiunea modificată a Documentului, motiv pentru care vă rugăm să verificați periodic conținutul acestui Document.

10.7. Clienții/Cumpărătorii își asumă întreaga responsabilitate în cazul divulgării datelor personale către terți, compania noastră nu poate fi facută responsabilă, în situația în care un Client/Cumpărător este prejudiciat sub orice formă de către un terț care ar pretinde că este reprezentant al Vânzătorului sau că reprezintă interesele acestuia.

10.8. Vor fi considerate tentativa de frauda sau frauda urmatoarele actiuni asupra website-ului, continutului acestuia sau asupra Operatorilor:

 • accesarea datelor de orice tip ale unui Utilizator/Client/Cumpărător prin folosirea unui cont sau prin orice altă metodă;
 • alterarea sau modificarea conținutului SITE-ului sau orice corespondentă expediata prin orice mijloc de comunicare de către Operator către Utilizator/Client/Cumpărător;
 • afectarea performanțelor serverului pe care rulează SITE-ul www.dacianpascuta.com;  
 • accesarea sau divulgarea oricărui terț care nu are autoritatea legală necesară, orice conținut expediat de către Operator către Utilizator/Client/Cumpărător, atunci când acesta nu este destinatarul legitim al conținutului;
 • În oricare din situațiile de mai sus, Operatorul își rezervă dreptul de a se adresa autorităților competente. Fraudele și tentativele de fraudă sunt pedepsite conform legislației penale în vigoare, iar părțile prejudiciate pot cere în instanță repararea prejudiciilor morale sau pecuniare, după caz.
 • De asemenea, în cazul tranzacțiilor suspecte sau declarate suspecte, la solicitarea oricărei autorități publice, instituții autorizate, unități bancare partenere, Vânzătorul are obligația, iar Clientul/Cumpărătorul își dă acordul, privind comunicarea datelor cu caracter personal.
 1. LITIGII

11.1. Prezentul contract este supus legii române. Eventualele litigii apărute între Vânzător și Utilizatori / Cumpărători se vor rezolva pe cale amiabilă sau, în cazul în care aceasta nu va fi posibilă, litigiile vor fi soluționate de instanțele judecătorești prevăzute de legislația civilă.

    12. CONTACT

12.1. Pentru orice detalii sau întrebari despre Operatori, produse sau comenzi vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail: [email protected] sau la numărul de telefon: 0743183542/ 0743856054, de luni până vineri, în intervalul orar: 10:00 -17:00 

 

Close

50% Complete

Odată cu descărcarea audiobook-ului ai acces automat și la un context fain și unic (pentru că nu îl dau în altă parte, ci doar abonaților mei de e-mail).
 Îți ofer accesul gratuit, pentru că vreau să ținem legătura mai personal.

Înscrie-te cu adresa principală de e-mail. Nu vei primi de la mine campanii agresive și nici nu-ți voi scrie în fiecare zi :)

*confirmă din e-mail ca să finalizezi înscrierea (verifică în Promotions sau Spam; poate dura câteva minute)