Adina Maticiuc

 Percepția îți dictează experiența!


Salutare, suflet drag!

Sunt Adina, o studentă a Vieții atât în sensul poetic cât și la modul pragmatic, întrucât mă găsesc frecvent în contexte de explorare și învățare, căutând drumul spre o viață cu sens și echilibru - căutare ce s-ar putea sa rezoneze și cu povestea ta.

Masca de învățăcel m-a purtat prin industria IT, spre formări de leadership și sport, la ateliere de Feng-Shui și cursuri de dans, ghidându-mă intuitiv până la programele lui Dacian Pășcuță, John Demartini și Alain Cardon. Pasul de la programator la coach a venit foarte natural, întrucât firul comun este nevoia de a înțelege mintea umană, comportamentul sistemelor și ordinea din spatele haosului - mai în glumă, mai în serios, am trecut la mind debugging :)

Astăzi, clienții îmi sunt parteneri de căutare și profesori deopotrivă, și mă simt inspirată sa servesc mai ales în provocări:

  • de wellbeing, corp și sănătate,
  • de relații (cu sine, cu cei din jur, cu partenerul de cuplu, în dinamici de familie), 
  • hiper mentale, din sfera overthinking-ului (un vechi prieten) și a marilor dezechilibre de percepție.

Toți colegii din cadrul comunității Dacian Pășcuță sunt mai mult decât calificați și inspirați să-ți fie alături, astfel că nu poți da greș în alegerea ta. Iar dacă rezonezi cu mine, sunt entuziasmată să te sprijin și să te provoc în egală măsură într-o sesiune de lucru unu la unu, astfel ca tu să-ți accelerezi călătoria spre următorul nivel de împlinire.

Dacă dorești detalii și o primă programare,
colega mea Bianca te ajută cu drag. 

Scrie-i AICI pe Whatsapp sau sun-o la 0743 85 60 54. Email: [email protected].