Cristina Maria Banu

 

Sunt Maria Cristina, coach financiar și de business. Misiunea mea este să acompaniez lideri, antreprenori și profesioniști din toată lumea să facă un pas înspre visul lor, trecând la următorul nivel financiar și de carieră. Am făcut asta în ultimii 6 ani în rolul de coach executiv și lider în training și dezvoltare în principal pentru companii de top din industria IT și farmaceutice; dar și pe cont propriu lucrând cu antreprenori și soloprenori.

Interesul pentru aria financiară a apărut dintr-un vid... deși provin dintr-o familie din clasa de mijloc, încă din copilărie am experimentat foarte mult stres și îngrijorare în ceea ce privește banii. Am trăit mulți ani cu frica că nu voi avea bani iar în același timp nu reușeam să-mi gestionez banii eficient, cu atât mai puțin să am o viziune financiară pe termen lung. 

Am descoperit metoda Demartini acum 6 ani și a fost singurul instrument care m-a ajutat cu adevărat să înțeleg cauza blocajelor financiare și fricilor legate de bani. Dizolvând aceste frici relația mea cu banii s-a schimbat. Am reușit să cresc financiar exponențial și să trăiesc în armonie cu mine și banii din viața mea. De atunci mi-am dat seama că vreau să îi susțin pe cei care se confruntă cu astfel de probleme, să le înțeleagă și să le depășească. Astfel că m-am certificat ca și coach financiar holistic și m-am format ca Facilitator Demartini.

 În procesul de coaching financiar cu metoda Demartini vom lucra pe:

 - setarea obiectivelor financiare echilibrate și aliniate cu valorile tale înalte,

 - dizolvarea sentimentelor de vină, rușine și mândrie (pentru a scăpa de senzația că nu meriți să ai banii pe care ți-i dorești),

 - echilibrarea atașamentului față de bani pentru a putea să acționezi fără frici,

 - regăsirea autenticității prin ieșirea de sub subordonarea autorității din viața ta,

 - dizolvarea credințelor limitative legate de bani,

 - crearea unui plan financiar inspirat aliniat la viziunea mai mare a vieții tale.

Dacă rezonează cu tine lucrurile scrise mai sus, te aștept să lucrăm 1 la 1 pentru a explora calea spre o viață împlinită și bogată în sens.

Dacă dorești detalii și o primă programare,
colega mea Bianca te ajută cu drag. 

Scrie-i AICI pe Whatsapp sau sun-o la 0743 85 60 54. Email: [email protected].