Dincolo de Măști 

Cum să descoperi principalul
tipar sabotor
din viața ta și rădăcinile sale30 iulie 2023, Online
Înscrie-te aici

Descoperă metoda dezvoltată de mine, care te va ajuta să înțelegi și decodezi tot ce ai știut până acum despre cauzele provocărilor tale. 

Îți voi arăta cum îți poți descifra singur tiparul, dar voi lucra și 1 la 1 cu câțiva participanți ca să ai și exemple practice.

Orice provocare mare ai în prezent e doar un ecou al provocării reale


Probabil știi asta deja. Și-atunci de ce stai să te cerți cu prezentul, când rădăcinile sale sunt în trecut? E ca și cum ai încerca să iei apă curată dintr-un râu poluat. Singura șansă să găsești apă curată e să mergi mai aproape de izvor și să găsești sursa poluării. 

În spatele provocării tale se află un tipar demult format. Ai nevoie să știi cum să-l identifici, cum să-i găsești rădăcinile și să i le schimbi. 

Am ajuns să creez această metodă tot testând diferite abordări sau metode deja cunoscute, dar care nu-mi aduceau ce căutam. Odată ce am găsit această abordare, lucrul cu clienții mei, a căpătat noi dimensiuni. Pe care acum vreau să le împărtășesc și cu tine.

Mulți oameni rămân în
neclaritate și provocări

Ei cred că știu rădăcinile, dar în experiența mea de peste 2000 de sesiuni 1 la 1, dintre cei care CRED că le știu:

65% se înșală,

- 25% știu parțial și

- 10% știu, din care puțini știu să și schimbe acele lucruri.

Ce numim întâmplare este de fapt un tipar pe care încă
nu l-am găsit

(Idee susținută, de-a lungul timpului, de marile genii, precum Pitagora, Leibniz sau Einstein)

În curs voi explica în limbaj simplu și vom dezvolta 3 elemente esențiale și speciale:

 1. Psihologia Legilor Universale, dezvoltată, printre alții, de mentorul meu principal, Dr. John Demartini, în metoda cu același nume.
  Aplicând aceste principii, vei putea să fii mai mult în rolul de șofer, nu de pasager al vieții tale.

 2. Teoria Fidelității Emoționale, concept dezvoltat de mine și validat în peste 2000 de sesiuni 1 la 1, care spune, pe scurt, că „provocările noastre își au originea în relația cu cel mai important erou”. Te aștept la curs pentru aprofundare.

 3. Teoria Măștilor Active și Pasive, un derivat creat de mine din psihologia personalității și analiză tranzacțională. Cu ajutorul ei vei putea să vezi clar poziționarea ta sau a celorlalți în relații. 

Cursul „Dincolo de Măști” este pentru tine dacă:

 • Ești conștient de anumite răni și blocaje emoționale, dar nu știi de unde să le iei
 • Ți-ai căutat vindecarea în diferite terapii, dar încă nu simți că ai avut rezultate mari cu vreuna
 • Nu aștepți un salvator care să îți repare jucăria, ci îți asumi responsabilitatea tiparelor tale
 • Vezi la alții tipare pe care ai vrea să le înțelegi
 • Coordonezi echipe și vrei să armonizezi dinamica dintre ei
 • Te consideri un căutător setos de autocunoaștere, care vrea să înțeleagă mai mult despre comportamentul uman  
Înscrie-te aici

La ce ne referim prin tipare și pe care le vom explora în „Dincolo de Măști”? 


Deși există mii de variațiuni și e important să găsești nuanța specifică a tiparului TĂU, sunt câteva tipare mai populare, pe care le recunoaștem în noi și în ceilalți, precum:

1 - Tiparul de salvator, care se definește prin ce face pentru ceilalți și atrage victime în jurul său.

2 - Justițiarul, cel care se luptă aproape zilnic cu ceva / cineva, în numele dreptății, care e rana sa nevindecată.

3 - Tiparul de impostor, cel care se simte inadecvat și anxios să se descopere asta.

4 - Supusul, cel care nu îndrăznește să-și spună părerea ori să ia decizii singur.

5 - Tiparul de insuficiență, care vrea să se ridice la înălțimea așteptărilor cuiva și nu reușește.

6 - Tiparul demonstrativ, care vrea să arate, cu orice preț, că merită atenție și validare.

7 - Mentalul, cel care se apără cu rațiune de propriile simțiri.

Și multe altele (amânaciul, aerianul, supra-ordonatul, clovnul, muncitorul din greu, people pleaser, rebelul, cuceritorul etc). 

Va fi doar o prezentare teoretică sau și practică? 


Cursul va fi 80% „teorie” și 20% exemple practice de lucru 1 la 1 cu câțiva participanți (cine va dori, în limita timpului disponibil). Dar și din partea teoretică vei primi deosebit de multe lucruri practice. Întrucât am structurat cursul ca o procedură clară de lucru, cu cap și coadă, ca să poți apoi lucra singur sau cu cei dragi.

Sigur că provocările nu se rezolvă total printr-un curs. Nu aceasta este promisiunea. Cum am specificat, scopul primar este să înțelegem altfel lucrurile. E ca și cum ai învăța o limbă nouă - limbajul minții tale. Te înțelegi cu mintea ta, de ce ți-a generat anumite percepții, frici, amânări, etc.

Și pot să îți promit că ce vei descoperi în curs îți poate schimba complet traiectoria în călătoria ta interioară. Și că își va merita din plin investiția, chiar dacă în realitate percep că valoarea cursului este cu mult mai mare decât prețul pe care îl achiți. Dar îmi doresc ca în special cele 2 teorii care mie mi-au adus rezultate să fie accesibile pentru cât mai mulți oameni.


Programul zilei:

De la ora 9:00 la ora 18:00.
Pauza de prânz 13:00 - 14:00. 

De ce cred că merită să nu ratezi acest curs?

✅ pentru că am certitudinea, bazat pe cum a fost la primele 2 ediții, că poți să ai revelații care chiar să schimbe „jocul” față de provocările tale,

✅ pentru că mulți dintre cei care au fost au făcut progrese mari, au spus chiar că în sfârșit și-au înțeles viața; și m-aș bucura să ți se întâmple asta și ție,

✅ pentru că ai acces, la un preț chiar accesibil (poți plăti chiar și în 2 rate), la acele instrumente cu care eu decodez provocările oamenilor, cu rezultate care mă recomandă,

✅ pentru că cred că ai șansa să nu mai suferi din aceleași lucruri, odată ce vei lucra după modelul din curs,

✅ pentru că poți să ai multe aha-uri și din cazurile cu care voi lucra în direct, sau din exemplele reale pe care le voi oferi.

100% Garanție

Dacă din orice motiv vei considera că nu a fost pentru tine cursul, îți returnăm integral valoarea plătită.

850 Lei

 • Cursul și lucrul ghidat de mine
 • Înregistrarea cursului
 • Acces în grupul comunității unde organizez gratuit un seminar online privat pe lună  
Înscrie-te aici

Cum te va ajuta cursul „Dincolo de Măști”

 • Vei primi resurse care să te ajute să te eliberezi din iluziile minții; ca să poți să te eliberezi cu adevărat de ce te ține captiv și nu vezi. Pentru că majoritatea terapiilor lucrează de fapt cu efecte, chiar dacă zic de cauze;
 • Îți voi preda o abordare sistemică - când te uiți la un lucru izolat, el nu te ajută prea mult. Învață să-l privești în dinamică și vei avea o înțelegere profundă despre ce se întâmplă acolo;
 • Vei dobândi „ochelari de claritate” extraordinari. Am ajutat până acum oameni din 27 de țări, în peste 2000 de sesiuni 1 la 1 să ajungă la sursa problemelor lor (indiferent că erau emoționale, financiare, relaționale sau de business);
 • Vei înțelege cum apare o umbră sau o parte disociată a ta care te guvernează;
 • Vei primi o structură predictibilă și ușor de aplicat ca să descifrezi cu adevărat o sumă de provocări intercalate;
 • Vei înțelege pentru tine și cei din jur ce se întâmplă „în spatele cortinei”;  și de ce fiecare își ia un anumit rol în relații;
 • Vei ști cum poți să schimbi dinamica din anumite relații, pentru că vei realiza unde ești tu poziționat în acea relație și DE CE

Despre Dacian

 

Ce cred că face diferența pentru clienții mei e mixul unic de domenii în care sunt pregătit:

 1. Psihologie și conștiință, unde lucrez zilnic cu indivizi și companii ca să-și înțeleagă și depășească limitele. Pentru asta folosesc în principal Metoda Demartini, iar până acum am lucrat cu clienți din 27 de țări.

 2. Business, unde ajut mii de afaceri și antreprenori să crească fiind co-creatorul a peste 20 de cursuri pentru brandul Lorand Soares Szasz / Upriserz. Printre cele mai populare fiind „Codul antreprenorului”, „Deltaprenor”, „De vorbă cu banii” etc.

 3. Persuasiune, unde am creat aproape zilnic, timp de 7 ani, texte psihologice pentru companii.

Expertiza mea e să decodez blocaje mentale și dinamici de grup, cu instrumente psihologice bazate pe legile universale. Sunt acreditat internațional în metoda Demartini, cu care îmi ajut clienții să dizolve eficient, și adesea rapid, dezechilibrele mentale din care și-au creat provocările; iar apoi îi ghidez să-și recodeze cu sens starea de bine și performanța. 

Cheia ca oamenii să aibă rezultate bune în sesiunile de lucru e să identific eficient tiparele lor. Așa că am tot cercetat până am găsit un pattern care se verifică. Și astfel am creat Teoria Fidelității și a măștilor active și pasive, un excelent instrument de identificare a problemei din spatele problemei.

Misiunea mea este să ajut orice căutător de sine să găsească forma optimă de stabilitate interioară și sensul mai mare din experiențele trăite. Pentru asta cercetez și împărtășesc instrumente psihologice practice și sustenabile.

Te ajut să vezi dincolo de efecte, să descoperi sursa provocării tale și te asist prin coaching, cursuri sau alte forme de educație să-ți întregești percepția și să îți rescrii calitatea vieții.

 

În munca de coaching și workshopuri mi-am ajutat concret clienții să:

- își vindece relații, de cuplu sau familie
- se detașeze de nevoi compulsive,
- depășească frici,
- își recapete sănătatea fizică sau emoțională,
- își crească prosperitatea trăindu-și valorile și făcând ce le place,
- se elibereze de poveri emoționale și să închidă în pace capitole dureroase,
- iasă din mentalitatea de victimă și să se împuternicească,
- obțină claritate legat de anumite decizii,
- își descopere drumul în viață, misiunea și zonele în care natural sunt buni
- aibă curajul să se asume și să își crească natural și sănătos stima de sine

Am lucrat inclusiv situații precum abuzuri, violuri, fobii și anxietate, depresii, dependențe, boli autoimune sau obezitate.

Înscrie-te aici