Mihaela Fusaru

 

Salut, sunt Mihaela, la bază consultant independent de strategie și inovație digitală. Studiind și lucrând în acest domeniu de aproape 20 ani, am avut acces la culturi și industrii diferite, în contextul a mai multor țări și continente. Deși am avut roluri profesionale multiple, a existat o constantă în viața mea, iar asta a fost transformarea și schimbarea.

Printre altele, pe calea mea am cunoscut burnout-ul cronic, devalorizarea, vinovăția și rușinea, anxietatea, doliul, alergiile și intoleranțele alimentare. Am trăit mai multe nuanțe ale îmbolnăvirilor fizice, în contexte în care cea mai mare provocare era faptul că nu eram împăcată cu mine. Perioadele acestea însă, m-au crescut și au fost unele de transformare. Și ele nu s-au terminat, pentru că evoluția este una continuă, dar acum au un alt mesaj pentru mine. 

Studiul și practica transformării percepției asupra realității prin metoda Demartini a devenit constanta în schimbările din viața mea. Am descoperit metoda în 2020 și datorită faptului că am rezonat cu ea, am început să o practic pe mine. Între timp, împărtășind-o prietenilor, oamenilor ce i-am întâlnit; și observând potențialul ce îl aduce și altora, am devenit pregătită pentru mai mult.

Ca facilitator autorizat în Metoda Demartini lucrez în cadrul comunității Dacian Pășcuță și doresc să te pot ghida în adaptarea ta către orice schimbare ce o percepi ca o invazie și scoatere din bunul mers al vieții tale, astfel apropiindu-te de autenticitatea ta.

În acești ani am ghidat oamenii să:

  • își rescrie povestea din spatele anxietăților și burnout-ului
  • depășească starea de lipsă, pierdere și doliu
  • acționeze în concordanță cu propriile valori, eliberându-se de așteptările impuse de ceilalți
  • se ancoreze la contextul prezent, neinfluențat de fricile de viitor
  • își crească starea de merit și resursele eliberând vini și rușini .

Sper ca aceste rânduri să te inspire și te aștept cu drag într-o sesiune de coaching.

Dacă dorești detalii și o primă programare,
colega mea Bianca te ajută cu drag. 

Scrie-i AICI pe Whatsapp sau sun-o la 0743 85 60 54. Email: [email protected].