Pavel Boitor

 

"The greatest discovery of my generation is that human beings can alter their lives by altering their attitudes (perceptions) of mind." William James

Te salut și îți mulțumesc că ai ales să dedici câteva minute din timpul tău prețios ca să afli mai multe despre mine și cum aș putea sa te servesc prin ceea ce fac profesional.

După ani lungi de frustrare, căutare de răspunsuri și frământări, în care am descoperit și experimentat mai multe metode de abordare ale provocărilor pe care le-am acumulat încă din copilărie, metoda care, de departe, m-a marcat cel mai mult și pe care am descoperit-o într-un final datorită lui Dacian e metoda Demartini, creată de Dr. John F. Demartini.

După ce am participat, începând cu 2019, la toate cursurile susținute de Dacian, am început să mă dedic exclusiv sesiunilor de coaching din Martie 2020.

Mai apoi am avut privilegiul să învăț și de la Dr. John F. Demartini în numeroasele cursuri la care am participat și să primesc acreditarea internațională în 2020, pe care am reînnoit-o anul trecut.

Din 2021 am avut oportunitatea să devin coach acreditat și de către Metasysteme Coaching (Franța) , în cursul creat și susținut de Alain Cardon (Master Certified International Coaching Federation).

Câteva din provocările pe care le-am transformat în daruri, împreună cu clienții pe care i-am servit sunt:

  • Abuz fizic, sexual și/sau verbal din partea unui necunoscut, apropiat și/sau membru al familiei 
  • Creșterea nivelului de merit care s-a tradus în creșterea venitului și apariția unor noi oportunități nu doar în aria financiară, ci în toate ariile vieții
  • Provocări în relații de cuplu, a căror dizolvare a dus la o mai mare conectare între parteneri și la întărirea relației
  • Provocări în business, a căror dizolvare a dus la mai mare claritate legat de direcția antreprenorului dar și la rezultate neașteptat de bune
  • Provocări cu superiorii sau echipa condusă în aria profesională, a căror dizolvare a dus la crearea unei relații win-win între părțile implicate.
  • Fobii de diferite naturi: agorafobie, claustrofobie, etc.

Lista poate continua dar o să mă opresc aici și te invit, dacă rezonezi cu mine, să parcurgem împreună drumul spre maximul tău potențial atunci când va fi momentul perfect.

Dacă dorești detalii și o primă programare,
colega mea Bianca te ajută cu drag. 

Scrie-i AICI pe Whatsapp sau sun-o la 0743 85 60 54. Email: [email protected].