Retreat de Bunăstare și
Nivel de Merit mai mare

Dizolvi blocajele din calea banilor tăi și înveți cum să 
creezi bunăstare și stare bună în viața ta 

Vară (iulie) 2025

Vreau la Retreat
✔ Joi 

Înveți practic cum să îți crești și menții energia și focusul
Lucru pe nivelul de merit, teorie și lucru / coaching

✔ Vineri și Sâmbătă 

Lucru pe figuri de autoritate față de care ești subordonat;
Dizolvarea convingerilor limitative

✔ Duminică

Crești banii în valorile tale;
Strategia ta financiară

Vreau la Retreat

Ai oricare dintre aceste semne în viața ta?


⦾ Subapreciere și subevaluare în anumite contexte. De pildă, nu ai cerut un salariu / preț mai mare, ci ai acceptat o sumă mai mică, lucru pe care ulterior l-ai regretat și ai (avut) resentimente.

⦾ Frică legat de viitor, mai ales legat de bani, carieră sau business.

⦾ Venituri care se opresc lunar la un anumit plafon, indiferent ce schimbări faci.

⦾ Lipsă de claritate, focus sau energie ca să treci la următorul nivel de bunăstare. Și frustrare pentru că nu reușești.

⦾ Ești adesea prins în stări emoționale care te împiedică să faci ce știi că ar fi benefic să faci;

⦾ Nu reușești să ai suficient timp pentru creștere și activitățile importante;

⦾ Cheltuieli „neașteptate” imediat ce banii ajung la tine. Se strică mașina, simți că trebuie să îmbunătățești ceva la locuință, apare o urgență în familie etc.

⦾ Te simți agățat financiar de un „salvator” (partener, părinte), pe care pe altă parte îl percepi persecutor.

Iată ce vom lucra la Retreat 

Vei explora, ghidat de mine și un coach

Ziua 1 

Energie și Focus / Nivel de merit (50% teorie, 50% exerciții de echilibrare)

 • Principalele blocaje mentale care ne taie energia și focusul și cum să le identifici

 • Ce îți descarcă bateria și cum să gestionezi asta; Ce îți încarcă bateria și cum să aduci mai mult în viața ta

 •  Ce este nivelul de merit, care sunt forțele ce îl influențează și ce să faci legat de fiecare

 • Cum să dizolvi vini, rușini și mândrii, pentru că fiecare ne blochează în manifestare

Ziua 2 și 3

Dizolvarea piedicilor (40% teorie, 60% exerciții de echilibrare)

 • Lucru intens pe relația cu formele de autoritate la care ne supunem inconștient; acele dinamici în care ne simțim mai puțin. Practic, să poți să-ți dai voie să fii tu, să te exprimi și să ceri mai mult
 • Un proces puternic în 12 pași, prin care să transcenzi convingerile limitative și asocierile emoționale dureroase legat de bani, ca să nu te mai controleze

 Ziua 4

Strategia financiară (60% teorie, 40% exerciții practice)

 • Descoperi un set de acțiuni cheie, aducătoare de bani, pe care apoi le ancorezi în ierarhia valorilor tale; ca să devină parte naturală din tine

 • Cum să filtrezi tipuri de investiții potrivite pentru profilul tău și îți clarifici strategia financiară
 • Îți faci un plan de acțiune personalizat, cu ce a fost cel mai relevant și potrivit pentru tine.
Vreau la Retreat

Nivelul de merit

- ce este nivelul tău de merit și ce factori îl influențează;
- cum te încurcă financiar mândria și cum să o depistezi când apare;
- cum te încurcă vina și rușinea și lucru intens pe cum să le dizolvi.

Nivelul la care materializăm (bani, relații și alte forme de prosperitate) depinde de cât de echilibrată este mintea. Pentru că asta ne dictează lumea emoțională interioară.

În condiții de imagine de sine joasă și stres acumulat, ne folosim „pe avarie” abilitățile și resursele. Găsim mai puține soluții și ne învârtim în cercuri vicioase. 

Metoda Demartini, metoda principală cu care lucrăm în workshop, are o experiență de aproape 50 de ani în care a dovedit că poate echilibra eficient mintea. Poate schimba imaginea de sine și modul în care o persoană acționează.

Subordonări

- lucru pe relația cu formele de autoritate la care ne supunem inconștient
- acele dinamici în care ne simțim mai puțin. Practic, să poți să-ți dai voie să fii tu, să te exprimi și să ceri mai mult.

Ca să putem lucra până la capăt nivelul de merit, e nevoie să ne desprindem emoțional de ideile pe care le-am preluat și după care ne-am modelat imaginea de sine, de la: membri din familia de bază, apoi liderii grupurilor de copii cu care ne jucăm, apoi lideri ai diferitelor grupuri în care intrăm de-a lungul vieții.

Acești oameni sunt figuri de autoritate, de la care am căutat validare, cărora le-am preluat credințele și fricile, și care ne alterează modul în care luăm decizii, încrederea în sine, starea de bine și banii.

Pentru că am înțeles de mici că e nevoie să-i mulțumim pe ei ca să fim incluși și să prosperăm. Nu să ne urmăm pe noi în mod autentic.

Cel mai puțin câștigă oamenii care vor să decidă altcineva pentru ei și a căror valoare poate fi oricând înlocuită, adică aceia care nu-și manifestă abilitățile lor unice și nici puterea personală.

La polul opus, cel mai mult câștigă oamenii care nu sunt o copie a cuiva, care creează sisteme în care ei decid și petrec cel mai mult timp făcând doar activitățile la care ei excelează și sunt unici.

 

Convingeri

- cum să transcenzi convingerile limitative și asocierile emoționale dureroase legat de bani, ca să nu te controleze.

Acționăm încă pe pilot automat în multe arii, replicând lucruri pe care le-am învățat cândva, dar fără să realizăm. Așa e și legat de bani. Iată câteva exemple…

Dacă am auzit de la ai mei că prietenii lor din liceu s-au privatizat după revoluție și uite, acum sunt cu nasul pe sus, mintea mea a învățat că oamenii cu bani sunt oameni neplăcuți.

Dacă eu ca adult am ca valoare principală relațiile, mintea mă va proteja să fac bani, ca să nu vadă cei din jur că am = să nu fiu neplăcut pentru ei și astfel să mă evite. 

La fel de bine se poate să fi învățat că pentru a face bani e nevoie să vinzi, dar eu asociez vânzarea cu ceva nasol (că amicul meu x minte clienții), deci n-o să vreau să vând.

Și lista de convingeri / asocieri de acest gen este lungă.

Pe de altă parte, se poate să fi câștigat cândva bani, sau să fi făcut acțiuni pe care le asociez cu câștigatul de bani și care să fi avut consecințe negative (pedepse, rușine, umiliri etc).

Mintea subconștientă, care e menită să mă apere de durere, va evita să mă lase să repet o astfel de experiență.

Doar că acele experiențe pot fi suprascrise cu o înțelegere de nivel mai înalt, astfel încât să nu mă mai sabotez.

Strategia financiară

- exerciții ca să urci banii în ierarhia valorilor tale și să acționezi;
- plan strategic pentru banii tăi, tehnici și principii financiare și cum să nu le mai amâni.

Valori = acele 1234 priorități concrete, pe care mintea le are și care dictează unde își alocă resursele. 

Dacă banii nu sunt în valori, cel mai probabil nu sunt nici în buzunar.

Atunci când urcăm banii în valori, în mod natural vom economisi mai mult, vom risipi mai puțin, vom amâna mai puțin și vom avea mai multă energie pentru acțiunile care-i generează.

Primul pas este să conștientizăm lista actuală de priorități a minții noastre și apoi să o actualizăm după cum ne dorim să fie. Cu un exercițiu care stimulează noi legături neuronale în creier.

Strategia financiară include un set complex de acțiuni și decizii care ne vor conduce natural spre generare și acumulare. Fără strategie, pe orice plan, e greu să materializăm.

4 zile în natură, 28 de oameni

Retreatul se va întâmpla într-un loc fain și liniștit în inima naturii, unde ne putem conecta în mod profund.

Mai exact ..... (urmează detalii despre locație)

Retreatul va începe de joi după-masă. Vom ajunge la cazare cel târziu la ora 15:00. Iar de la ora 16:00 vom începe programul de lucru. Până duminică după-masă lucrăm activ la bunăstarea ta.
Pe lângă workshopul în sine, ne mai bucurăm de activități care să ne încarce, discuții profunde, stat în natură și respirat conștient, somn bun și mult râs.

Cum te ajută acest Retreat?


Nu câștigăm mai mult pentru că: 

 • Nu avem claritate legat de ce acțiuni strategice ne pot aduce următorul nivel financiar;
 • Nu știm să filtrăm care tipuri de investiții ni se potrivesc cu adevărat;
 • Nu avem un plan simplu și vizual de care să ne ținem, ci ne pierdem în multe acțiuni mărunte împrăștiate peste tot, când ne aducem aminte;
 • Avem multă gălăgie în minte și acționăm din tiparele inconștiente, iar asta ne deraiază de la acele acțiuni;
 • Nu ne creăm suficient timp de calitate și nu avem energia și focusul necesare ca să facem acele acțiuni.

La Retreat vom lucra cu tine pe fiecare dintre aceste 5 componente, iar mai apoi le vei putea continua natural și acasă.


Mai exact, Retreatul te va ajuta:

- să deprinzi cum să câștigi timp, energie și focus, pentru acele acțiuni care să îți crească veniturile și starea de bine. Îți vom da și ponturi tehnice, practice, dar cel mai mult vei învăța să îți modelezi mintea ca să obții aceste lucruri

- să afli ce te-a împiedicat până acum la nivel subconștient să ai nivelul dorit de prosperitate (financiar sau în oricare arie a vieții) și ce poți să faci concret legat de asta;

- să ai claritate despre cum să deblochezi emoțional acele lucruri care te împiedică să câștigi mai mult (să îți crești termostatul financiar);

- să lucrezi profund pe frici, rușine/mândrie și pe fidelitățile care te limitează, cu ghidarea unui coach (toate astea ne blochează financiar chiar dacă nu le vedem direct legate de bani);

- să lucrezi într-un proces amplu, în 12 pași, pe acele convingeri emoționale care te limitează cel mai mult, cu ghidarea unui coach;

- să ai un plan vizual, cu acțiuni concrete din cele deprinse la Retreat, pe care să le urmezi ca să mergi cu precizie spre obiectivele tale financiare. Și care să te ajute să măsori corect progresul în acord cu ce contează cel mai mult pentru tine.

Rămâi ulterior membru al comunității și vei putea să ceri ajutorul, să pui întrebări, să ai parteneri de creștere (inclusiv să continui să lucrezi 1 la 1 cu cineva din comunitate).

100% Garanție

Dacă din orice motiv vei considera că retreat-ul nu a fost pentru tine, îți returnăm valoarea cursului, mai puțin cazarea și mesele, în maximum 10 zile.

Valoarea reală a retreatului este de 12000 de lei, însă prețul pe care tu îl vei plăti reflectă dorința noastră ca aceste informații și instrumente să fie CU ADEVĂRAT accesibile și să ajungă la cât mai multă lume. De aceea îți oferim inclusiv plata în rate fără comision, dacă ai nevoie.Mai mult decât atât, promisiunea și garanția noastră este că vei primi valoare și informații mult peste ceea ce oferă oricare alt curs similar. Nu spunem noi asta, ci clienții noștri.

28 locuri
LISTĂ DE AȘTEPTARE

12000 Lei
6800 Lei***

TVA inclus

 • Poți plăti și în tranșe
 • Cursul și lucru cu Dacian sau Simina
 • Lucru 1 la 1 cu un coach* 
 • Cazarea, mese și gustări**
 • Acces în grupul comunității unde organizez gratuit un seminar online privat pe lună  

*un coach deservește 4 participanți
**cazare în camere duble, câte 2 participanți
***prețul poate suferi modificări în funcție de costurile locației

Beneficiezi de o reducere dacă vrei să mai aduci încă un participant nou în comunitate.
Pentru mai multe detalii te ajută Bianca, ai contactul ei mai jos.

Vreau la Retreat

Ce să aștepți de la Retreat


Vei lucra pe energie, bani și gestionarea minții în exerciții practice, ghidate pas cu pas. Unele sunt create ca să lucrezi singur, în timp ce pe altele vei lucra cu un coach. Te aștept cu întrebările tale, cu provocări concrete, ca să lucrăm pe ele.

Promisiunea acestui retreat nu este să te „rezolve” peste weekend. Nici că o să vezi viața doar roz ulterior. Nici măcar n-ar fi sănătos și cu atât mai puțin realist. Promit doar ce este real.

Ce vei face, însă, la retreat, este că vei explora zone profunde din interiorul tău, cum poate nu ai făcut-o vreodată. Și vei face cunoștință cu lucruri despre care nu știai că te limitează atât de concret, financiar și nu numai.

Asta e promisiunea mea de valoare către tine — autodescoperirea. Iar odată cu ea, sigur, vor cădea iluzii, vei extinde limite, vei avea resurse noi cu care să te susții în proces.

De asemenea, promit că vei primi călăuzire în lucru profund cu interiorul tău. O călăuzire blândă, dar și precisă, care să te scoată din poveștile care nu-ți mai servesc și să te ducă spre transformări reale. Vei primi asta atât de la mine, cât și de la coach-ul* cu care vei lucra cel mai mult.
*1 coach va lucra cu 4 participanți

Încă o promisiune este că aduc referințe și integrez mai multe sisteme de terapie sau cunoaștere în acest grup de lucru, inclusiv cele dezvoltate de mine; așa că va fi în egală măsură un context de expansiune a înțelegerii minții umane, cu informații din arii diverse.

Pot să apară și efecte instante în nivelul veniturilor. Am văzut asta chiar și în termen de câteva ore, după ce am lucrat cu clienții mei. De obicei, totuși, manifestarea în materie poate să aibă nevoie de un timp „de coacere”, ca orice proces. Și nu am niciun dubiu că după acest timp de coacere vei fi mai aproape de obiectivul tău. 

Realist, la retreat vii să plămădești aluatul cu ingrediente bune și care au potențialul să „crească”. Iar apoi să îl lași la dospit și să tot continui procesul. Și așa, cozonacul bunăstării tale se va coace în cel mai bun mod pentru tine. După atâtea ediții de retreat am această certitudine, pentru că majoritatea clienților vin din recomandările celor vechi. 

De asemenea, vei ști care sunt pașii și la ce să lucrezi în continuare. Și atât timp cât vei continua procesul, garantez că vei avea progres de care să te bucuri.

Ai întrebări? Colega mea Bianca, te ajută cu drag. 
Scrie-i AICI pe Whatsapp , pe e-mail [email protected] sau sun-o la
0733 267 718. (Luni - Joi, 10:00 - 17:00)

Despre Dacian


„Când înțelegi mecanica Universului macro și a Universului micro (mintea), ai ocazia să le influențezi pe ambele prin experiența ta în această viață.”

Expertiza mea e să decodez blocaje mentale și dinamici de grup, cu instrumente psihologice bazate pe legile universale. Sunt acreditat internațional în metoda Demartini, cu care îmi ajut clienții să înțeleagă dezechilibrele mentale din care și-au creat provocările; iar apoi îi ghidez să-și recodeze cu sens starea de bine și performanța. 


Ce cred că face diferența pentru clienții mei e mixul unic de domenii în care sunt pregătit:

 1. Psihologie și conștiință, unde lucrez zilnic cu indivizi și companii ca să-și înțeleagă și depășească limitele. Pentru asta folosesc în principal Metoda Demartini, iar până acum am lucrat cu clienți din 27 de țări.
 2. Business, unde ajut mii de afaceri și antreprenori să crească fiind co-creatorul a peste 20 de cursuri pentru brandul Lorand Soares Szasz. Printre cele mai populare fiind „Codul antreprenorului”, „Deltaprenor”, „De vorbă cu banii” sau „Magicianul productiv”.
 3. Persuasiune, unde am creat aproape zilnic, timp de 7 ani, texte psihologice pentru companii.

 Misiunea mea este să ajut orice căutător de sine să găsească forma optimă de stabilitate interioară și sensul mai mare din experiențele trăite. Pentru asta cercetez și împărtășesc instrumente psihologice practice și sustenabile.

Te ajut să vezi dincolo de efecte, să descoperi sursa provocării tale și te asist prin coaching, cursuri sau alte forme de educație să-ți întregești percepția și să îți rescrii calitatea vieții.

În munca de coaching mi-am ajutat concret clienții să:

- își vindece relații, de cuplu sau familie
- se detașeze de nevoi compulsive,
- depășească frici,
- își recapete sănătatea fizică sau emoțională,
- își crească prosperitatea trăindu-și valorile și făcând ce le place,
- se elibereze de poveri emoționale și să închidă în pace capitole dureroase,
- iasă din mentalitatea de victimă și să se împuternicească,
- obțină claritate legat de anumite decizii,
- își descopere drumul în viață, misiunea și zonele în care natural sunt buni
- aibă curajul să se asume și să își crească natural și sănătos stima de sine

Am lucrat inclusiv situații precum abuzuri, violuri, fobii și anxietate, depresii, dependențe, boli autoimune sau obezitate.

Mă bucur să facem cunoștință aici, pe site. Simte-te primit ca un musafir de seamă. Când va fi momentul perfect, să ne vedem și live!

Dacian

Vreau la Retreat

Completează cu datele tale corecte și te vom pune pe lista de preînscrieri.
Când vom avea detalii despre viitoare ediție, te vom contacta pe Whatsapp.