Retreat de Bunăstare și
Nivel de Merit mai mare

Dizolvi blocajele din calea banilor tăi și înveți cum să 
creezi bunăstare și stare bună în viața ta 
 

WINTER EDITION
1 - 4 Decembrie 2022

Retreatul din iarnă vine cu o structură diferită,
pentru și mai mult wellbeing sustenabil

✔ Ziua 1 

Înveți practic cum să îți crești și menții energia și focusul - cele 2 „motoare” fără de care nu poți face acțiunile necesare pentru mai multă bunăstare în viața ta. (20% teorie, 80% exerciții de echilibrare)

✔ Ziua 2 

Special dedicată nivelului de merit și banilor. Dizolvi ce te ține pe loc și ancorezi ce te duce mai departe spre obiectivul dorit. Creezi, asistat de noi, un plan de acțiune personalizat. (50% teorie, 50% exerciții de echilibrare)

✔ Ziua 3 

Înveți asistat cum să practici echilibrarea minții în timp real, ca să expanzi constant mintea și să acționezi cât mai des de deasupra tiparelor tale. (Al 3-lea motor care te va duce la obiectiv; 20% teorie, 80% exerciții de echilibrare) 

Ai oricare dintre aceste semne în viața ta?


⦾ Subapreciere și subevaluare în anumite contexte. De pildă, nu ai cerut un salariu / preț mai mare, ci ai acceptat o sumă mai mică, lucru pe care ulterior l-ai regretat și ai (avut) resentimente.

⦾ Frică legat de viitor, mai ales legat de bani, carieră sau business.

⦾ Venituri care se opresc lunar la un anumit plafon, indiferent ce schimbări faci.

⦾ Lipsă de claritate, focus sau energie ca să treci la următorul nivel de bunăstare. Și frustrare pentru că nu reușești.

⦾ Ești adesea prins în stări emoționale care te împiedică să faci ce știi că ar fi benefic să faci;

⦾ Nu reușești să ai suficient timp pentru creștere și activitățile importante;

⦾ Cheltuieli „neașteptate” imediat ce banii ajung la tine. Se strică mașina, simți că trebuie să îmbunătățești ceva la locuință, apare o urgență în familie etc.

⦾ Te simți agățat financiar de un „salvator” (partener, părinte), pe care pe altă parte îl percepi persecutor.

Iată ce vom lucra la Retreat 

Vei explora, ghidat de mine și un facilitator

Ziua 1 

Energie și Focus
(20% teorie, 80% echilibrări)

 • Principalele blocaje mentale care ne taie energia și focusul și cum să le identifici

 • Ce îți descarcă bateria și cum să gestionezi asta; Ce îți încarcă bateria și cum să aduci mai mult în viața ta

 • Cum să creezi mai mult timp pentru ce e important

 • Exerciții de echilibrare a minții, pe care ulterior le vei putea face și singur la nevoie


Ziua 2 

Cum să manifești și mai mult
(50% teorie, 50% exerciții de echilibrare) 

- Ce este nivelul de merit, care sunt forțele ce îl influențează și ce să faci legat de fiecare;

- Un proces puternic în 12 pași, prin care vei dizolva o parte din cele mai grele piedici care te țin pe loc financiar; și ca stare de bine (convingeri proprii sau preluate, rușine, vină, mândrie, nu merit, durere asociată cu banii, anumite tipuri de frici etc).
continuare ziua 2

 • Descoperi un set de acțiuni cheie, aducătoare de bani, pe care apoi le ancorezi în ierarhia valorilor tale; ca să devină parte naturală din tine

 • Cum să filtrezi tipuri de investiții potrivite pentru profilul tău

 • Faci un plan de acțiune personalizat, după modelul nostru, cu ce a fost cel mai relevant și potrivit pentru tine din ziua dedicată bunăstării financiare

 

Ziua 3

Cum devii stăpânul minții tale
(20% teorie, 80% exerciții de echilibrare)

 • Exerciții asistate ca să înveți să practici echilibrarea minții în timp real. Prin aceste exerciții vei putea să-ți expanzi constant mintea și să acționezi cât mai des de deasupra tiparelor tale, nu din ele

Vreau la Retreat

3 zile în natură, 16 oameni

Retreatul se va întâmpla într-un loc fain și liniștit în inima naturii, unde ne putem conecta în mod profund.
Locația o vom anunța în luna Septembrie.

Începem să ne relaxăm și conectăm de joi după-masă, iar de vineri dimineață și până duminica după-masă lucrăm activ la bunăstarea ta.
Pe lângă workshopul în sine, ne mai bucurăm de activități care să ne încarce, discuții profunde, stat în natură și respirat conștient, somn bun și mult râs.

Cum te ajută acest Retreat?


Nu câștigăm mai mult pentru că: 

 • Nu avem claritate legat de ce acțiuni strategice ne pot aduce următorul nivel financiar;
 • Nu știm să filtrăm care tipuri de investiții ni se potrivesc cu adevărat;
 • Nu avem un plan simplu și vizual de care să ne ținem, ci ne pierdem în multe acțiuni mărunte împrăștiate peste tot, când ne aducem aminte;
 • Avem multă gălăgie în minte și acționăm din tiparele inconștiente, iar asta ne deraiază de la acele acțiuni;
 • Nu ne creăm suficient timp de calitate și nu avem energia și focusul necesare ca să facem acele acțiuni.

La Retreat vom lucra cu tine pe fiecare dintre aceste 5 componente, iar mai apoi le vei putea continua natural și acasă.


Mai exact, Retreatul te va ajuta:

- să deprinzi cum să câștigi timp, energie și focus, pentru acele acțiuni care să îți crească veniturile și starea de bine. Îți vom da și ponturi tehnice, practice, dar cel mai mult vei învăța să îți modelezi mintea ca să obții aceste lucruri

- să afli ce te-a împiedicat până acum la nivel subconștient să ai nivelul dorit de prosperitate (financiar sau în oricare arie a vieții) și ce poți să faci concret legat de asta;

- să ai claritate despre cum să deblochezi emoțional acele lucruri care te împiedică să câștigi mai mult (să îți crești termostatul financiar);

- să lucrezi într-un proces profund pe acele convingeri și aspecte mentale / emoționale care te limitează cel mai mult, cu ghidarea unui facilitator (toate astea ne blochează financiar chiar dacă nu le vedem direct legate de bani);

- să ai un plan vizual, cu acțiuni concrete din cele deprinse la Retreat, pe care să le urmezi că să mergi cu precizie spre obiectivele tale financiare. Și cum să măsori corect progresul în acord cu ce contează cel mai mult pentru tine.

- să înveți ghidat de noi un exercițiu foarte puternic de echilibrare instantă a minții. Ca să îi poți fi tu stăpân, nu să te stăpânească ea pe tine.

Iar acest lucru te va ajuta să calmezi gălăgia din minte, să te ridici deasupra conflictelor și dinamicilor care te țin „victimă” și care îți limitează mindsetul.

Rămâi ulterior membru al micii comunități și vei putea să ceri ajutorul, să pui întrebări, să ai parteneri de creștere (inclusiv să continui să lucrezi 1 la 1 cu cineva din comunitate).

100% Garanție

Dacă din orice motiv vei considera că retreat-ul nu a fost pentru tine, îți returnăm valoarea cursului, mai puțin cazarea și mesele, în maximum 10 zile.

11 Locuri Libere

5500 lei

Poți plăti în 2/3 tranșe

 • Cursul și lucru cu mine
 • Coaching cu facilitatorul
 • Cazarea, mese și gustări
 • Activități surpriză
 • Intri gratuit în webinariile private ale comunității, dedicate exclusiv clienților noștri
Vreau la Retreat

Ce să aștepți de la Retreat


Vei lucra pe energie, bani și gestionarea minții în exerciții practice, ghidate pas cu pas. Unele sunt create ca să lucrezi singur, în timp ce pe altele vei lucra cu un facilitator. Te aștept cu întrebările tale, cu provocări concrete, ca să lucrăm pe ele.

Promisiunea acestui retreat nu este să te „rezolve” peste weekend. Nici că o să vezi viața doar roz ulterior. Nici măcar n-ar fi sănătos și cu atât mai puțin realist. Promit doar ce este real.

Ce vei face, însă, la retreat, este că vei explora zone profunde din interiorul tău, cum poate nu ai făcut-o vreodată. Și vei face cunoștință cu lucruri despre care nu știai că te limitează atât de concret, financiar și nu numai.

Asta e promisiunea mea de valoare către tine — autodescoperirea. Iar odată cu ea, sigur, vor cădea iluzii, vei extinde limite, vei avea resurse noi cu care să te susții în proces.

Pot să apară și efecte instante în nivelul veniturilor. Am văzut asta chiar și în termen de câteva ore, după ce am lucrat cu clienții mei. De obicei, totuși, manifestarea în materie poate să aibă nevoie de un timp „de coacere”. Și nu am niciun dubiu că după acest timp de coacere vei fi mai aproape de obiectivul tău.

Realist, la retreat vii să plămădești aluatul. Iar apoi să îl lași la dospit și să tot continui procesul. Dar vei ști care sunt pașii și la ce să lucrezi în continuare. Și atât timp cât vei continua procesul, garantez că vei avea progres. 

Ai întrebări? Eu te ajut cu drag. Și colega mea Bianca, la fel. 
Scrie-i AICI pe WhatsApp sau sun-o la 0743 85 60 54.

Despre Dacian


„Când înțelegi mecanica Universului macro și a Universului micro (mintea), ai ocazia să le influențezi pe ambele prin experiența ta în această viață.”

Expertiza mea e să decodez blocaje mentale și dinamici de grup, cu instrumente psihologice bazate pe legile universale. Sunt acreditat internațional în metoda Demartini, cu care îmi ajut clienții să înțeleagă dezechilibrele mentale din care și-au creat provocările; iar apoi îi ghidez să-și recodeze cu sens starea de bine și performanța. 


Ce cred că face diferența pentru clienții mei e mixul unic de domenii în care sunt pregătit:

 1. Psihologie și conștiință, unde lucrez zilnic cu indivizi și companii ca să-și înțeleagă și depășească limitele. Pentru asta folosesc în principal Metoda Demartini, iar până acum am lucrat cu clienți din 23 de țări.
 2. Business, unde ajut mii de afaceri și antreprenori să crească fiind co-creatorul a peste 20 de cursuri pentru brandul Lorand Soares Szasz. Printre cele mai populare fiind „Codul antreprenorului”, „Deltaprenor”, „De vorbă cu banii” sau „Magicianul productiv”.
 3. Persuasiune, unde am creat aproape zilnic, timp de 7 ani, texte psihologice pentru companii.

 Misiunea mea este să ajut orice căutător de sine să găsească forma optimă de stabilitate interioară și sensul mai mare din experiențele trăite. Pentru asta cercetez și împărtășesc instrumente psihologice practice și sustenabile.

Te ajut să vezi dincolo de efecte, să descoperi sursa provocării tale și te asist prin coaching, cursuri sau alte forme de educație să-ți întregești percepția și să îți rescrii calitatea vieții.

În munca de coaching mi-am ajutat concret clienții să:

- își vindece relații, de cuplu sau familie
- se detașeze de nevoi compulsive,
- depășească frici,
- își recapete sănătatea fizică sau emoțională,
- își crească prosperitatea trăindu-și valorile și făcând ce le place,
- se elibereze de poveri emoționale și să închidă în pace capitole dureroase,
- iasă din mentalitatea de victimă și să se împuternicească,
- obțină claritate legat de anumite decizii,
- își descopere drumul în viață, misiunea și zonele în care natural sunt buni
- aibă curajul să se asume și să își crească natural și sănătos stima de sine

Am lucrat inclusiv situații precum abuzuri, violuri, fobii și anxietate, depresii, dependențe, boli autoimune sau obezitate.

Mă bucur să facem cunoștință aici, pe site. Simte-te primit ca un musafir de seamă. Când va fi momentul perfect, să ne vedem și live!

Dacian