Seară de Coaching cu Dacian Pășcuță


Vino să participi la o experiență live de coaching cu psihologia legilor universale, 
din care să extragi idei și exerciții puternice pentru viața ta


Marți, 14 Martie
20:00 - 21:30

Mă înscriu

Pentru că primesc periodic întrebări de cum aplicăm teoria din materialele mele, am gândit un context în care să explic direct prin practică.

Seara de Coaching înseamnă un spațiu de 2 ore în care lucrez 1 la 1 cu un participant, pe o provocare specifică, iar la final explic ce am făcut, de ce și explorăm întrebări din public. 

 

Data: Marți 14 Martie, 20:00 - 21:30

Unde: online, pe Zoom (primești linkul pe email, după ce te înscrii)

Maxim 90 oameni

Locuri disponibile: 23

Nu va fi un eveniment înregistrat.

Mă înscriu

Cum funcționează?

Te înscrii în formularul de mai jos, unde detaliezi provocarea ta, bifezi din ce arie a vieții crezi că face parte și alegi dacă vrei să fii luat în calcul pentru „hotseat” (adică să lucrez cu tine, în fața publicului) sau vrei doar să participi ca spectator.

Apropo, am făcut și prețul „biletului” simbolic, de responsabilitate: 49 de lei.

Vreau să particip

Cum aleg cu cine voi lucra?

Cu siguranță vor fi mai mulți doritori, așa că voi aplica următorul sistem:

1. Cu 7 zile înainte de eveniment voi alege tema cea mai des votată de voi din lista provocărilor.  (Înscrierile se închid în data de 12 septembrie).

2. Numele persoanelor care au ales acea temă le voi pune în random.org și voi trage la sorți, contactând la final persoana cu care voi lucra. Dacă nu va răspunde, voi repeta procesul cu random.org.

Chiar dacă nu vei fi ales / aleasă să lucrez direct cu tine, îți promit că vei primi multă valoare în sesiune. Dacă vei fi prezent emoțional, vei vedea cum provocarea pe care lucrăm este o reflexie a propriei tale provocări. Te vei regăsi în părți ale celui care lucrează și vei putea lua revelații și exerciții care ți se potrivesc ție. În plus, rămâne și sesiunea de întrebări de la final.

Dacă rezonezi cu munca mea, vrei să aprofundezi teoria și să aplici mai multe în viața ta,
te aștept la Seara de coaching.

Despre Dacian


„Când înțelegi mecanica Universului macro și a Universului micro (mintea), ai ocazia să le influențezi pe ambele prin experiența ta în această viață.”

Expertiza mea e să decodez blocaje mentale și dinamici de grup, cu instrumente psihologice bazate pe legile universale. Sunt acreditat internațional în metoda Demartini, cu care îmi ajut clienții să înțeleagă dezechilibrele mentale din care și-au creat provocările; iar apoi îi ghidez să-și recodeze cu sens starea de bine și performanța. 


Ce cred că face diferența pentru clienții mei e mixul unic de domenii în care sunt pregătit:

  1. Psihologie și conștiință, unde lucrez zilnic cu indivizi și companii ca să-și înțeleagă și depășească limitele. Pentru asta folosesc în principal Metoda Demartini, iar până acum am lucrat cu clienți din 23 de țări.
  2. Business, unde ajut mii de afaceri și antreprenori să crească fiind co-creatorul a peste 20 de cursuri pentru brandul Lorand Soares Szasz. Printre cele mai populare fiind „Codul antreprenorului”, „Deltaprenor”, „De vorbă cu banii” sau „Magicianul productiv”.
  3. Persuasiune, unde am creat aproape zilnic, timp de 7 ani, texte psihologice pentru companii.

 Misiunea mea este să ajut orice căutător de sine să găsească forma optimă de stabilitate interioară și sensul mai mare din experiențele trăite. Pentru asta cercetez și împărtășesc instrumente psihologice practice și sustenabile.

Te ajut să vezi dincolo de efecte, să descoperi sursa provocării tale și te asist prin coaching, cursuri sau alte forme de educație să-ți întregești percepția și să îți rescrii calitatea vieții.

Dacian

Vreau să particip