Wealth Transformer Program

       Deblochează-ți termostatul financiar, ca să câștigi mai mult

 14 Septembrie - 7 Noiembrie 2023, Online
14 Septembrie - prima întâlnire
(Seara de 5 octombrie se sare)

Vreau la workshop

Condiție de participare


Wealth Transformer Program
este un curs mai avansat și de aceea te poți înscrie doar după ce ai trecut întâi prin workshopul De la Blocaj la Libertate Emoțională”, grupul de lucru cu Metoda Demartini. Dacă nu ai participat, te invit să te înscrii la următoarea ediție AICI.


Promisiunea mea este că fiecare curs al meu îți schimbă percepția despre viață și rezultatele pe care le ai în mai multe planuri, inclusiv cel financiar. Dacă nu treci întâi prin etapa De la Blocaj la Libertate Emoțională, grija mea este că Wealth Transformer Program ar fi neproductiv pentru tine și nu ți-ar aduce rezultate solide, așa cum știu că aduce celor care lucrează deja cu metoda pe care eu o practic.

Mă înscriu

Ai oricare dintre aceste semne în viața ta?

 

subapreciere și subevaluare în anumite contexte. De pildă, nu ai cerut un salariu / preț mai mare, ci ai acceptat o sumă mai mică, lucru pe care ulterior l-ai regretat și ai (avut) resentimente.

cheltuieli impulsive, sau „neașteptate” imediat ce ajung bani ajung la tine. Se strică mașina, simți că trebuie să schimbi acum mobilierul, apare o urgență în familie etc.

Aceste cheltuieli doar se aliniază cu starea subtilă de vinovăție (am bani și nu-i merit, trebuie să scap cumva de ei!) și te eliberează de stare. Sigur, în locul ei, la nivel conștient, vine frustrarea.

te percepi dependent financiar de un „salvator” (partener, părinte), pe care pe altă parte îl percepi persecutor.

frică legat de viitor, mai ales legat de bani, carieră sau business.

venituri care se opresc lunar la un anumit plafon, indiferent ce schimbări faci.

Iată cum te poate ajuta programul

 

- să afli ce te-a împiedicat până acum la nivel subconștient să ai prosperitatea pe care ți-ai dorit-o (financiar sau în oricare arie a vieții) și ce poți să faci concret legat de asta;

- să deblochezi emoțional acele lucruri care te împiedică să câștigi mai mult (să îți crești termostatul financiar); iar asta te va ajuta inclusiv să aplici mai mult din principiile pe care le știi despre bani, dar nu le-ai aplicat;

- să afli ce te face să cheltui / pierzi repede după ce ajung banii la tine; inclusiv cum să reduci nevoia de recompensă imediată;

- să descoperi cum să îți aduci mai multă energie și resurse ca să faci mai mulți baniinclusiv să nu mai amâni

- să lucrezi profund pe frici, rușine și convingeri limitative, cu ghidarea unui facilitator*. Toate astea ne blochează financiar chiar dacă nu le vedem direct legate de bani, pentru că ne influențează puternic stima de sine și abilitatea de a găsi soluții;
*1 facilitator va deservi 4 cursanți

să primești principii de marketing și vânzări care au puterea să crească exponențial nivelul veniturilor tale;

- să ai un plan cu acțiuni concrete pe care să le urmezi, ca să mergi cu precizie spre obiectivele tale financiare. Și cum să măsori corect progresul în acord cu ce contează cel mai mult pentru tine.

Vreau la workshop

7 întâlniri online, săptămânal 

- prima întâlnire este joi, 14 septembrie 2023.

- Toate întâlnirile vor fi JOIA între orele 18:00 - 20:30. Seara de 5 octombrie se sare.

- în sesiunile de grup primești ajutor în plen de la Dacian și în privat de la un coach care verifică dacă lucrezi bine și îți dă sugestii*

(* 1 coach va deservi 4 cursanți)

- îți vom aloca un partener de lucru din cadrul grupei, cu care să lucrezi și între sesiunile noastre de joi

- primești răspunsuri la întrebări și feedback la exerciții pe perioada desfășurării programului

- grupa va avea maximum 32 de cursanți

Ce vom lucra în program


Întâlnirea 1

- ce este nivelul tău de merit și ce factori îl influențează;
- cum te încurcă financiar mândria și cum să o depistezi când apare;
- cum te încurcă vina și rușinea și lucru intens pe cum să le dizolvi.

Nivelul la care materializăm (bani, relații și alte forme de prosperitate) depinde de cât de echilibrată este mintea. Pentru că asta ne dictează lumea emoțională interioară.


În condiții de imagine de sine joasă și stres acumulat, ne folosim „pe avarie” abilitățile și resursele. Găsim mai puține soluții și ne învârtim în cercuri vicioase. 

Metoda Demartini, metoda principală cu care lucrăm în workshop, are o experiență de aproape 50 de ani în care a dovedit că poate echilibra eficient mintea. Poate schimba imaginea de sine și modul în care o persoană acționează. 


Întâlnirea 2

- lucru pe relația cu formele de autoritate la care ne supunem inconștient
- acele dinamici în care ne simțim mai puțin. Practic, să poți să-ți dai voie să fii tu, să te exprimi și să ceri mai mult.

Ca să putem lucra până la capăt nivelul de merit, e nevoie să ne desprindem emoțional de ideile pe care le-am preluat și după care ne-am modelat imaginea de sine, de la: membri din familia de bază, apoi liderii grupurilor de copii cu care ne jucăm, apoi lideri ai diferitelor grupuri în care intrăm de-a lungul vieții.

Acești oameni sunt figuri de autoritate, de la care am căutat validare, cărora le-am preluat credințele și fricile, și care ne alterează modul în care luăm decizii, încrederea în sine, starea de bine și banii.

Pentru că am înțeles de mici că e nevoie să-i mulțumim pe ei ca să fim incluși și să prosperăm. Nu să ne urmăm pe noi în mod autentic.

Cel mai puțin câștigă oamenii care vor să decidă altcineva pentru ei și a căror valoare poate fi oricând înlocuită, adică aceia care nu-și manifestă abilitățile lor unice și nici puterea personală.

La polul opus, cel mai mult câștigă oamenii care nu sunt o copie a cuiva, care creează sisteme în care ei decid și petrec cel mai mult timp făcând doar activitățile la care ei excelează și sunt unici.


Întâlnirea 3

- cum să transcenzi convingerile limitative și asocierile emoționale dureroase legat de bani, ca să nu te controleze.

Acționăm încă pe pilot automat în multe arii, replicând lucruri pe care le-am învățat cândva, dar fără să realizăm. Așa e și legat de bani. Iată câteva exemple…

Dacă am auzit de la ai mei că prietenii lor din liceu s-au privatizat dupa revoluție și uite, acum sunt cu nasul pe sus, mintea mea a învățat că oamenii cu bani sunt oameni neplăcuți.

Dacă eu ca adult am ca valoare principală relațiile, mintea mă va proteja să fac bani, ca să nu vadă cei din jur că am = să nu fiu neplăcut pentru ei și astfel să mă evite. 

La fel de bine se poate să fi învățat că pentru a face bani e nevoie să vinzi, dar eu asociez vânzarea cu ceva nasol (că amicul meu x minte clienții), deci n-o să vreau să vând.

Și lista de convingeri / asocieri de acest gen este lungă.

Pe de altă parte, se poate să fi câștigat cândva bani, sau să fi făcut acțiuni pe care le asociez cu câștigatul de bani și care să fi avut consecințe negative (pedepse, rușine, umiliri etc).

Mintea subconștientă, care e menită să mă apere de durere, va evita să mă lase să repet o astfel de experiență.

Doar că acele experiențe pot fi suprascrise cu o înțelegere de nivel mai înalt, astfel încât să nu mă mai sabotez.


Întâlnirea 4

- exerciții ca să urci banii în ierarhia valorilor tale și să acționezi;
- plan strategic pentru banii tăi, tehnici și principii financiare și cum să nu le mai amâni.

Valori = acele 1234 priorități concrete, pe care mintea le are și care dictează unde își alocă resursele.

Dacă banii nu sunt în valori, cel mai probabil nu sunt nici în buzunar.

Primul pas este să conștientizăm lista actuală de priorități a minții noastre și apoi să o actualizăm după cum ne dorim să fie. Cu un exercițiu care stimulează noi legături neuronale în creier.


Întâlnirea 5

- cum sa gândești mai mare impactul tău în lume, ca banii să fie o consecință naturală.
- legea schimbului echitabil și exerciții cu ea.

Dacă vrem rezultate mai mari, e nevoie să gândim mai mare decât am făcut-o până acum.

Una e să organizezi o petrecere cu 5 oameni și alta cu 500; lucrurile se complică și e nevoie de o cu totul altfel de gândire și planificare. În workshop vom explora fiecare element care contribuie la un impact și rezultate mai mari.


Întâlnirea 6

- principii de marketing și vânzări, ca să te ajute să monetizezi mai mult;

- recapitulare, întrebări și răspunsuri.

La fel ca la principiile financiare, și cele de marketing și vânzări sunt esențiale.

Am contribuit până acum la peste 20 de cursuri în zona de antreprenoriat și am putut să văd ce impact uriaș au avut aceste fundamente aplicate în afacerile clienților.
Chiar și dacă nu ai o afacere, ci ești angajat, aceste principii te pot ajuta să crești cu mult nivelul veniturilor actuale.

Întâlnirea 7
Exerciții, recapitulare și răspunsuri la întrebări.

100% Garanție

Dacă din orice motiv vei considera că programul nu a fost pentru tine, îți returnăm valoarea cursului până la acel moment, în maximum 5 zile.

32 locuri / LOCURI EPUIZATE

3600 lei

Poți plăti în 2/3 tranșe

  • Cursul și lucru cu mine
  • Suport de la coach
  • Suport între întâlniri, ca să lucrezi
  • Înregistrările săptămânale
  • Acces în grupul comunității unde organizez gratuit un seminar online privat pe lună

 

Ce să aștepți de la Wealth Transformer Program?


Vei lucra în exerciții practice, ghidate pas cu pas. Sunt exerciții cu impact puternic, la nivelul cel mai profund al minții, de unde vei avea acces să schimbi percepția pe care ai creat-o despre tine și despre lume. Vei primi suport acolo unde nu îți este clar cum să lucrezi sau unde te blochezi. Și în acest proces, vor cădea iluzii, vei extinde limite și vei avea progres.
Cât de mare progres? Cat de mult îți vei da voie să lucrezi și ne vei da voie să te ajutăm.

Pot să apară și efecte instante în nivelul veniturilor. Am văzut asta chiar și în termen de câteva ore sau zile, la mulți dintre clienții mei. Totuși, manifestarea în materie poate să aibă timp „de coacere” diferit, de la persoană la persoană.

Dar pot să îți promit PROGRES semnificativ după curs; vizibil și concret. Altceva nu ar fi realist și nici etic să îți promită cineva.

Atât timp cât vei continua procesul, garantat vei avea din ce în ce mai mult progres. Din experiența de până acum n-am întâlnit pe nimeni care să fi continuat procesul și să nu aibă rezultate. Iar partea faină e că rezultatele nu vor veni doar la nivel de bani, ci și în alte zone: stare emoțională mai bună, schimbări în relații, parteneriate noi sau chiar rezolvarea unor conflicte din trecut.

Te invit să citești mai jos mărturiile celor care au participat la prima ediție a programului.

Ai întrebări? Eu te ajut cu drag. Și colega mea Larisa, la fel. 
Scrie-i AICI pe Whatsapp ,
pe e-mail [email protected] sau sun-o la 0732 838 299.

Despre Dacian


„Când înțelegi mecanica Universului macro și a Universului micro (mintea), ai ocazia să le influențezi pe ambele prin experiența ta în această viață.”

Expertiza mea e să decodez blocaje mentale și dinamici de grup, cu instrumente psihologice bazate pe legile universale. Sunt acreditat internațional în metoda Demartini, cu care îmi ajut clienții să înțeleagă dezechilibrele mentale din care și-au creat provocările; iar apoi îi ghidez să-și recodeze cu sens starea de bine și performanța. 


Ce cred că face diferența pentru clienții mei e mixul unic de domenii în care sunt pregătit:

  1. Psihologie și conștiință, unde lucrez zilnic cu indivizi și companii ca să-și înțeleagă și depășească limitele. Pentru asta folosesc în principal Metoda Demartini, iar până acum am lucrat cu clienți din 27 de țări.
  2. Business, unde ajut mii de afaceri și antreprenori să crească fiind co-creatorul a peste 20 de cursuri pentru brandul Lorand Soares Szasz. Printre cele mai populare fiind „Codul antreprenorului”, „Deltaprenor”, „De vorbă cu banii” sau „Magicianul productiv”.
  3. Persuasiune, unde am creat aproape zilnic, timp de 7 ani, texte psihologice pentru companii.

 Misiunea mea este să ajut orice căutător de sine să găsească forma optimă de stabilitate interioară și sensul mai mare din experiențele trăite. Pentru asta cercetez și împărtășesc instrumente psihologice practice și sustenabile.

Te ajut să vezi dincolo de efecte, să descoperi sursa provocării tale și te asist prin coaching, cursuri sau alte forme de educație să-ți întregești percepția și să îți rescrii calitatea vieții.

În munca de coaching mi-am ajutat concret clienții să:

- își vindece relații, de cuplu sau familie
- se detașeze de nevoi compulsive,
- depășească frici,
- își recapete sănătatea fizică sau emoțională,
- își crească prosperitatea trăindu-și valorile și făcând ce le place,
- se elibereze de poveri emoționale și să închidă în pace capitole dureroase,
- iasă din mentalitatea de victimă și să se împuternicească,
- obțină claritate legat de anumite decizii,
- își descopere drumul în viață, misiunea și zonele în care natural sunt buni
- aibă curajul să se asume și să își crească natural și sănătos stima de sine

Am lucrat inclusiv situații precum abuzuri, violuri, fobii și anxietate, depresii, dependențe, boli autoimune sau obezitate.

Mă bucur să facem cunoștință aici, pe site. Simte-te primit ca un musafir de seamă. Când va fi momentul perfect, să ne vedem și live!

Dacian

Vreau la workshop