ÎNCOTRO? 

Pe drumul spre Santiago nu vei găsi ce îți dorești, dar vei găsi ce ai nevoie.

În 2016 am făcut prima mea călătorie inițiatică, în căutare de răspunsuri despre Viață. Studiasem istoria religilor și un munte de filosofie, și totuși aveam întrebări la care nu găseam răspuns. Așa că am pornit pe Camino de Santiago, în naivitatea de atunci că Drumul trebuie să fie spre exterior. 

Într-un punct din călătorie, un eveniment aparte, o sincronicitate, mi-a arătat că se cere să scriu o carte. Această carte. Să expun frământări, răspunsuri și, în special, întrebări. Totul e pus într-o poveste, ca fiecare cititor să se regăsească în personajul principal, Remi. Așa că nu vei citi povestea lui Dacian, ci povestea ta, cu întrebările tale.

Ți se potrivește „Încotro” dacă:


✓ te afli într-o etapă de căutare și autocunoaștere și nu știi de unde să începi

✓ întrebările esențiale despre lume și viață nu îți dau pace și vrei o abordare fresh

✓ crezi că fiecare om are puncte oarbe, convingeri care pot să-l saboteze

✓ găsești izvoare de inspirație în plimbări, drumeții și conversații cu sens

Vreau Cartea
Format PDF

41 lei

Vreau Cartea
 Ai întrebări sau vrei să comanzi mai multe cărți?
Colega mea Larisa te ajută cu drag. Scrie-i
AICI pe Whatsapp sau la numărul de telefon 0732838299.

Cum descriu experiența cei care au citit cartea:

Citind Încotro, m-am simțit de parcă am înotat o viață sub apă și în sfârșit am ajuns la țărm, să-mi trag sufletul. 

Nicoleta Dan - Freelance Copywriter

Iubesc scriitorii care știu să combine beletristica și dezvoltarea personală în opere care îți schimbă modul de gândire prin poveștile personajelor. Avem nevoie de povești și avem nevoie de moduri diferite de a privi lumea pentru a ne lărgi orizonturile. Dacian este genial în această privință. „Încotro” este drumul lui Remi / Dacian. O călătorie de la Bilbao la Santiago, dar și una de la convingeri, limitări și etichete, spre un nou mod de a gândi și simți viața. Dacă ești dispus să pui sub semnul întrebării tot ce știai despre viață, citește „Încotro” și lasă-te surprins să descoperi destinația!

Ovidiu Oltean - Public Speaker, Trainer & Coach

Încotro? Fiecare către el însuși… pentru că pășim cu Sufletul în fiecare zi, fiecare pe Camino-ul către esența proprie, chiar dacă nu conștientizăm asta. E greu sau e ușor? Depinde cum vrei să fie… Când faci o călătorie inițiatică, precum Camino, poți conștientiza că fiecare zi poate fi cu bășici în tălpi, cu dureri și dezamăgiri, pe care le marcăm pe Suflet și le lăsăm acolo, nu le băgăm în seamă, nu le pansăm, pentru că, nu-i așa, aproape toți din jur fac la fel. 

Dar în același timp, poți alege să alergi mai puțin sau deloc după iluzii și așteptări. Atunci nu vei mai face bășici… poți alege să respiri aer proaspăt în pădure, nu să gâfâi printre blocuri. Poți alege să-ți asculți Sufletul, să-l bucuri, nu să-ți turezi mintea, iar asta cu siguranță te va lăsa cu gura căscată, de câtă frumusețe este în tine și în jur! Și dacă ți se va spune că ești un gură-cască, vei mulțumi pentru compliment. Cu drag, lui Dacian, un Călător printre Stelele Sufletului Său!

Mihaela Spiridonescu - Antrenor de viață sănătoasă, Autor

„E ușor să fii filosof de sub plapumă,(…). E ușor să fii învățător de la amvonul bisericii. Dar la primul ac ce îți atinge pielea sensibilă, uiți totul și te întorci în animalul feroce, care spumegă și taie după instinct.” Când am citit acest pasaj, m-am oprit din lectură, am scos un pix, un carnețel și l-am notat. Am simțit că ideea încarnează cel mai bine spiritul cărții, dar mai am o veste bună: cartea e plină de astfel pasaje care te pot umple de inspirație. Dacian scrie despre experiențe, gânduri și chiar momente de supraviețuire. Personajul său, Remi, ești tu. Remi sunt și eu. Remi e orice om care-și umflă piciorul cu bătături, în timp se calcă hotărât pe potecile vieții.

Andrei Țigănaș - Sculptor de voce 

Despre Dacian

 
Sunt un călător și căutător, la fel ca tine. Pe lângă munca mea, ador drumețiile și conversațiile profunde, iar asta m-a făcut să le adopt pe ambele ca mod de viață. La vremea în care am scris Încotro, acum 4 ani, cât era lumină, mă găseai pe munte, în natură sau în sesiuni de coaching.

Ca pasăre de noapte, tot în conversații mă găseai, așternute pe hârtie. Dansez cu scrisul din clasa 1. Caut esența de când mă știu. Nu pretind că am găsit-o, dar însuși drumul este premiul. În carte vei găsi mai mult ghidaj, decât povestea unui personaj. E pentru și despre tine. Mă bucur să îți fiu tovarăș, chiar și printre rânduri, pe acest drum încântător! Mă înclin cu recunoștință și îți doresc lectură conștientă!

Poate te întrebi de ce nu am făcut (mai) publică această carte dacă am scris-o în 2017. Răspunsul e că între timp am pășit pe alte 3 drumuri inițiatice, care au avut nevoie să se așeze în mine, ca să văd că ce am descoperit în călătoria pe Camino este la fel de viu…

Am descoperit Legile Universale, care au început să umple setea mea de cunoaștere și care sunt esența de la baza muncii mele din ultimii 3 ani jumate; din 2018 am devenit tatăl unui băiețel curios și puternic, alături de care extind limite în fiecare zi. Și am redescoperit viața la țară, care îmi reconfirmă în altă formă adevărul Legilor Universale.
Toate astea mi-au ținut atenția și energia departe de carte suficient timp cât să o văd cu ochi mai maturi, care înțeleg că descoperirile Sufletului sunt vii la orice vârstă.  

Mai multe despre mine și munca mea

Vreau cartea