Despre Dacian

 „Când înțelegi mecanica Universului macro și a Universului micro (mintea), ai ocazia să le influențezi pe ambele prin experiența ta în această viață.”

Expertiza mea e să decodez blocaje mentale și dinamici de grup, cu instrumente psihologice bazate pe legile universale. Sunt acreditat internațional în metoda Demartini, cu care îmi ajut clienții să înțeleagă dezechilibrele mentale din care și-au creat provocările; iar apoi îi ghidez să-și recodeze cu sens starea de bine și performanța. 

În ultimii 2 ani am validat și rafinat și 2 metodologii proprii, Teoria Fidelității Emoționale și cea a Măștilor active și pasive. 

Ce cred că face diferența pentru clienții mei e mixul unic de domenii în care sunt pregătit:

  1. Psihologie și conștiință, unde lucrez zilnic cu indivizi și companii ca să-și înțeleagă și depășească limitele. Pentru asta folosesc în principal Metoda Demartini, iar până acum am lucrat cu clienți din 27 de țări.
  2. Business, unde ajut mii de afaceri și antreprenori să crească fiind co-creatorul a peste 20 de cursuri pentru brandul Lorand Soares Szasz. Printre cele mai populare fiind „Codul antreprenorului”, „Deltaprenor”, „De vorbă cu banii” sau „Magicianul productiv”.
  3. Persuasiune, unde am creat aproape zilnic, timp de 7 ani, texte psihologice pentru companii.

 

Misiunea mea este să ajut orice căutător de sine să găsească forma optimă de stabilitate interioară și sensul mai mare din experiențele trăite. Pentru asta cercetez și împărtășesc instrumente psihologice practice și sustenabile.

Te ajut să vezi dincolo de efecte, să descoperi sursa provocării tale și te asist prin coaching, cursuri sau alte forme de educație să-ți întregești percepția și să îți rescrii calitatea vieții.

În munca de coaching și workshopuri mi-am ajutat concret clienții să:

- își vindece relații, de cuplu sau familie
- se detașeze de nevoi compulsive,
- depășească frici,
- își recapete sănătatea fizică sau emoțională,
- își crească prosperitatea trăindu-și valorile și făcând ce le place,
- se elibereze de poveri emoționale și să închidă în pace capitole dureroase,
- iasă din mentalitatea de victimă și să se împuternicească,
- obțină claritate legat de anumite decizii,
- își descopere drumul în viață, misiunea și zonele în care natural sunt buni
- aibă curajul să se asume și să își crească natural și sănătos stima de sine

Am lucrat inclusiv situații precum abuzuri, violuri, fobii și anxietate, depresii, dependențe, boli autoimune sau obezitate.

Vezi mai multe detalii despre cum te pot ajuta prin coaching AICI.


În zona de business, ajut companiile și antreprenorii să:

- crească natural performanța afacerii și a angajaților, prin consultanță sau traininguri
- identifice zonele maxime de oportunitate pentru companie și echipă
- vadă sursa subconștientă și tehnică a provocărilor din afacere și să le echilibreze. Astfel se pot rezolva dinamici precum: rezultate frustrante, tensiuni cu angajații, lipsă de asumare, că nu găsești „oameni buni”, pierderi financiare, bârfă, frică, haos, epuizare, lipsă de focus sau alte dinamici negative din afacere sau cu echipa.
- creeze strategii de impact pentru cultura organizațională sau pentru creșterea, motivarea și fidelizarea angajaților
- învețe să recruteze pe bază de valori și tipare comportamentale, nu doar pe bază de abilități
- creeze teambuildinguri ca medii strategice de cunoaștere și conectare care să crească natural performanța și să reducă tensiunile
- afle care sunt ariile în care ei (antreprenorii) este cel mai probabil să-și manifeste misiunea. Și unde pot să aibă cele mai înalte rezultate la nivel profesional și financiar.

Vezi mai multe detalii despre serviciile de business AICI.


Am certitudinea că salturile în evoluție apar când raționalul, emoționalul și universalul se suprapun. Atunci ne depășim condiția și provocările; munca asiduă și bunele intenții nu sunt suficiente. Am certitudinea că nu trăim într-o lume impusă, ci într-o invitație la co- creație. Conținutul și creațiile mele au ca scop să te ajute să descoperi aceste adevăruri și puteri în viața ta.

Sunt idei și instrumente din propriile căutări, crize, învățături, tone de practică și rezultate.

Mă bucur să facem cunoștință aici, pe site. Simte-te primit ca un musafir de seamă. Când va fi momentul perfect, să ne vedem și live!

Dacian