AXA de valori

Sursa motivației și a împlinirii

Ce vei afla despre tine

✔️ Unde e mai natural să ai motivație internă, implicit pe plan profesional (ce job sau afacere să dezvolți cu șanse mari de reușită)

✔️ Ce prioritizează natural mintea ta și ordinea în care îți dă energie și resurse

✔️ Care sunt ariile despre care doar crezi că sunt importante dar în realitate creierul nu te susține intrinsec

Fă acest test ca să descoperi ariile vieții în care ești natural înclinat să te manifești  

Completează adresa ta principală de e-mail. Nu vei primi de la mine campanii agresive și nici nu-ți voi scrie în fiecare zi :)

Odată cu descărcarea testului de valori ai acces automat și la un context fain și unic (pentru că nu îl dau în altă parte, ci doar abonaților mei de e-mail).

Îți ofer accesul gratuit, pentru că vreau să ținem legătura mai personal.

Mai exact să faci parte din comunitatea mea de pe email, unde o să-ți trimit săptămânal un mail scurt cu acel insight, aha sau informație care m-a ajutat pe mine să-mi expand cel mai mult mintea în acea săptămână (din lucrul cu mine, ce studiez sau mastermind-ul din care fac parte).

Practic un shortcut la mintea lui Dacian, în ediție privată, ca să creștem împreună. Te aștept pe partea cealaltă :).

Vreau să primesc testul
Mult spor la completat! 
Știu din propria experiență cât de mult ajută acest test să clarifici care e esența ta interioară.
Iar dacă ai întrebări, le aștept cu drag pe oricare canal comunici mai bine.

Despre Dacian


„Când înțelegi mecanica Universului macro și a Universului micro (mintea), ai ocazia să le influențezi pe ambele prin experiența ta în această viață.”

Expertiza mea e să decodez blocaje mentale și dinamici de grup, cu instrumente psihologice bazate pe legile universale. Sunt acreditat internațional în metoda Demartini, cu care îmi ajut clienții să înțeleagă dezechilibrele mentale din care și-au creat provocările; iar apoi îi ghidez să-și recodeze cu sens starea de bine și performanța. 


Ce cred că face diferența pentru clienții mei e mixul unic de domenii în care sunt pregătit:

  1. Psihologie și conștiință, unde lucrez zilnic cu indivizi și companii ca să-și înțeleagă și depășească limitele. Pentru asta folosesc în principal Metoda Demartini, iar până acum am lucrat cu clienți din 16 țări.
  2. Business, unde ajut mii de afaceri și antreprenori să crească fiind co-creatorul a peste 20 de cursuri pentru brandul Lorand Soares Szasz. Printre cele mai populare fiind „Codul antreprenorului”, „Deltaprenor”, „De vorbă cu banii” sau „Magicianul productiv”.
  3. Persuasiune, unde am creat aproape zilnic, timp de 7 ani, texte psihologice pentru companii.

 Misiunea mea este să ajut orice căutător de sine să găsească forma optimă de stabilitate interioară și sensul mai mare din experiențele trăite. Pentru asta cercetez și împărtășesc instrumente psihologice practice și sustenabile.

Te ajut să vezi dincolo de efecte, să descoperi sursa provocării tale și te asist prin coaching, cursuri sau alte forme de educație să-ți întregești percepția și să îți rescrii calitatea vieții.

Dacian

Vreau să primesc testul