Organizare, dezvoltare și leadership conștient și strategic pentru firma ta

...de la co-creatorul unora dintre cele mai de impact cursuri de business și de mindset financiar din România, marca Lorand Soares Szasz: „De vorbă cu banii”, „Codul Antreprenorului” și „Deltaprenor”

Creează o companie conștientă, cu un mindset puternic, și în acord cu legile universale, și creșterea va deveni o consecință naturală

O companie este prosperă atunci când 2 componente sunt împlinite:
- aplică tehnicile bune de business 
- folosește principii de organizare, leadership și management dintr-o zonă de mindset conștient și în acord cu legile universale.

Dacă o astfel de afacere este cea pe care vrei să o construiești, care să aducă natural rezultate, dar și semnificație, sunt aici să contribui.

Iată cum v-aș putea ajuta prin consultanță:

- (1 zi) Să identificăm sau validăm viziunea, misiunea și valorile reale ale brandului, care să motiveze natural echipa și să inspire clienții

- (2 zile) Să creăm o strategie pentru cultura organizațională, care implică stilul de management și leadership potrivit în companie, modul de comunicare (internă și externă), obiceiurile și ritualurile potrivite pentru echipă, stilul de recrutare, cum se duce cultura în marketing și vânzări sau cum se leagă cultura de obiectivele companiei

-  (2 zile) Să creăm un plan de creștere și fidelizare pentru fiecare membru al echipei, pornind de la motivația lui intrinsecă și în acord cu obiectivele companiei

-  (2 zile) Să creăm o strategie de creștere a performanței în echipă, prin distribuirea și redistribuirea rolurilor în funcție de motivația intrinsecă a membrilor. Vom folosi de asemenea și procesul de creare de legături neuronale între sarcinile de lucru și valorile personale

-  (1 zi) Să creăm o strategie de recrutare pe bază de valori și tipare comportamentale, nu doar pe bază de abilități. Astfel se poate asigura o compatibilitate cât mai mare între nevoile rolului și potențialii angajați, pentru performanță ridicată

-  (2 zile) Să planificăm și să validăm obiectivele și practicile companiei pe baza legilor universale și a celor mai puternice procese de project management.

-  (2 zile) Să definim sau redefinim harta antreprenorială și managerială.

Practic să ajutăm antreprenorul și managerii să își împartă rolurile în funcție de misiunea personală, sarcinile împlinitoare și congruente natural și zonele în care fiecare poate să performeze cel mai bine.
Apoi să intrăm într-un proces eficient de delegare a sarcinilor neperformante și în final de creare de legături neuronale între sarcinile de lucru necongrunte, dar importante, și valorile personale.

Toate acestea vor conduce în mod natural la performanță ridicată și motivație instrinsecă a angajaților cu rol managerial.

- Consultanță personalizată în funcție de nevoile punctuale ale companiei.

Ai întrebări? Eu te ajut cu drag și colega mea Bianca la fel. 

Scrie-i AICI pe Whatsapp , pe e-mail [email protected]  sau sun-o la 0743 85 60 54.

Despre Dacian

„Când înțelegi mecanica Universului macro și a Universului micro (mintea), ai ocazia să le influențezi pe ambele prin experiența ta în această viață.”

Expertiza mea e să decodez blocaje mentale și dinamici de grup, cu instrumente psihologice bazate pe legile universale. Sunt acreditat internațional în metoda Demartini, cu care îmi ajut clienții să înțeleagă dezechilibrele mentale din care și-au creat provocările; iar apoi îi ghidez să-și recodeze cu sens starea de bine și performanța. 

În ultimii 2 ani am validat și rafinat și 2 metodologii proprii, Teoria Fidelității Emoționale și cea a Măștilor active și pasive. 

Ce cred că face diferența pentru clienții mei e mixul unic de domenii în care sunt pregătit:

1. Psihologie și conștiință, unde lucrez zilnic cu indivizi și companii ca să-și înțeleagă și depășească limitele. Pentru asta folosesc în principal Metoda Demartini, iar până acum am lucrat cu clienți din 27 de țări.

2. Persuasiune, unde am creat aproape zilnic, timp de 7 ani, texte psihologice pentru companii.

3. Business, unde ajut mii de afaceri și antreprenori să crească...

Vezi mai mult