Emotional Loyalties System

By Dacian Pășcuță

Programul de Coaching cu Psihologia Legilor Universale și Teoria Fidelității
și a Măștilor

6 luni în care te formezi și rafinezi în coaching 
și/sau lucrul intensiv cu tine, familia sau echipa

2024 - 2025

Vreau să mă înscriu pe lista de așteptare

Acest program ți se potrivește dacă:

- ești coach și vrei să îți aprofundezi și diversifici cunoștințele și abilitățile;

- vrei să devii coach în viitor și rezonezi cu instrumentul acesta și modul meu de lucru; și ești ok ca la final să primești o evaluare onestă a abilităților tale;

- ești manager într-o echipă și vezi nevoia să faci coaching cu ei (în 10 ani, abilitățile de coaching și cele manageriale vor fi suprapuse);

- vrei să fii autonom în lucrul cu sine și chiar să-i poți ajuta pe cei din jur.

Vreau să mă înscriu pe lista de așteptare

 Ce primești în cele 6 luni - vezi și
calendarul detaliat cu programul, primit în privat
:

- educație video Live, pe Zoom, cu Dacian (câte o sesiune de 2 ore la 2 săptămâni) + materiale text;

- educație, practică, feedback și întrebări cu un mentor, live pe Zoom (câte o sesiune de 2 ore la 2 săptămâni - complementar cu Dacian ) - fiecare mentor va avea o grupă de 6 clienți; mentorii sunt coachi seniori din echipa noastră;

- 2 sesiuni extra de câte 3 ore de întrebări și răspunsuri, cu Dacian (în lunile 2 și 4);

o sesiune de 30 de min. cu mentorul tău, de cunoaștere și setat obiective, în săptămâna 1;

- acces într-un grup de Whatsapp cu toți participanții, unde îți răspund la întrebări Dacian și mentorii;

- acces în grupul de Whatsapp al mentorului tău, unde poți pune întrebări (max 5/lună)

- în luna a patra (mai), avem o zi întreagă fizic, la Cluj, în care Dacian predă și conduce / evaluează sesiuni de practică; 

- vor fi sesiuni de lucru de câte 2 ore în triade - noi recomandăm săptămânal, dar e obligatoriu să participi la 2 pe lună.

- săptămânal vei face câte o sesiune de practică de coaching cu non-cursanți (aleși de tine + oferiți de noi din comunitate);

- vei avea de practicat metoda cu tine, pe 6 teme specifice;

- vei avea de citit 2 cărți de la John Demartini + min. 1 capitol dintr-o carte a lui Alain Cardon.

- mentorul tău (în special), dar și Dacian îți vor monitoriza evoluția pe tot parcursul programului; 

- în luna 6, la final, vei avea 3 evaluări (cu mentorul + Dacian / Simina, descrise în mesajul privat)

- după program, ai acces într-un grup dedicat absolvenților, unde poți să întrebi oricând despre cazuri specifice de lucru - unde vei primi răspuns de la Dacian, mentori, colegi. Pe noi, echipa de coachi DP, ne ajută tare mult acest grup.

 

Ca volum, programul implică aproximativ 25 de ore din timpul tău lunar. În afara sesiunilor fixe (cu mentorul și triadele), pe restul tu decizi când le faci sau le urmărești. 

6 motive să participi 

 1. Cel mai important, merită să treci prin program pentru cine vei deveni în proces. Pentru cât vei reuși să lucrezi la tine și să înțelegi despre tine. 
 2. Pentru că vei înțelege metode și instrumente profunde de lucru cu ceilalți, explicate clar și vizual de Dacian. Sunt incluse elemente din cel puțin 7 sisteme
 3. Vei regăsi elemente de inovație, dincolo de acele sisteme. Ca exemplu, la neutralizare înveți peste 33 de moduri prin care să găsești beneficii și costuri.
 4. Vei avea un puternic diferențiator în piață, indiferent de profesia ta. Abilitățile de coaching cu Teoria Fidelităților și a Măștilor, combinat cu Psihologia Legilor Universale schimbă jocul în consultanță, management, leadership, HR etc. 
 5. Vei avea posibilitatea să fii coach colaborator cu echipa Dacian Pășcuță - în funcție de cum „treci” examenul. Împreună creștem piața și conștiința maselor, folosind aceste instrumente. 
 6. Mișcarea Psihologiei Legilor Universale va fi masivă în viitor. Iar teoria Fidelității aduce plusul unic de a te ajuta să găsești mai ușor cauza din spatele provocărilor clienților. Dacian va participa la tot mai multe emisiuni și podcasturi și va promova aceste instrumente, împreună cu oamenii care le folosesc. Fii parte din această mișcare

! Poți să participi dacă ai trecut întâi prin workshopul De la Blocaj la Libertate Emoțională. Dacă nu ai făcut-o, poți să te înscrii la următoarele ediții și poți începe între timp și programul. 

! La finalul programului, nu-ți garantăm că te vom valida ca și coach. Vor exista 3 evaluări și vom fi onești cu realitatea de la acel moment. Dacă din punctul nostru de vedere nu vei fi încă pregătit, îți oferim un plan de îmbunătățiri și poți cere o reevaluare la ceva timp. Dacă vei fi validat(ă) la evaluare, vom discuta punctual dacă și pentru ce (coaching / cursuri) poți deveni parte și din echipa noastră de coachi. !Programul nu îți asigură o acreditare recunoscută de stat. În urma lui vei avea instrumentele de lucru ale lui Dacian, skill-uri rafinate cu ajutorul nostru și o evaluare să știi cât de bine faci această muncă.

 Dacă tu vei face o treabă bună, nu vei duce lipsă de clienți, așa cum nici noi nu ducem, chiar și fără hârtii „oficiale”. Pentru că oamenii care au transformări, dau mereu recomandări. Dar, desigur, decizia este a ta.

100% Garanție

Dacă din orice motiv vei considera după prima lună că acest program nu te ajută, îți returnăm valoarea integral în maximum 10 zile.

Valoarea reală a programului este de 7000 de euro, însă prețul pe care tu îl vei plăti reflectă dorința noastră ca aceste informații și instrumente să fie CU ADEVĂRAT accesibile și să ajungă la cât mai multă lume. De aceea îți oferim inclusiv plata în rate fără comision, dacă ai nevoie.Mai mult decât atât, promisiunea și garanția noastră este că vei primi valoare și informații mult peste ceea ce oferă oricare alt curs similar. Nu spunem noi asta, ci clienții noștri.

LISTĂ DE AȘTEPTARE

7000 Euro
3800 Euro

TVA inclus

 • Poți plăti în rate personalizat, no fee
 • 14 sesiuni de grup Live cu Dacian
 • 1 zi fizic în Cluj cu Dacian 
 • 12 sesiuni de grup cu mentorul tău
 • Răspunsuril la întrebări de la Dacian 
 • Răspunsuri la întrebări de la mentor
 • Monitorizare și evaluare
 • Contextul de inevitabilitate
Vreau să mă înscriu pe lista de așteptare

În cele 6 luni, vei trece teoretic și practic prin 12 teme mari:

 1. Aprofundare cei 4 poli de percepție și cum depistăm corect tipare (DE CE și CE lucrăm)
 2. Identificarea încărcăturii (TAI)
 3. Legea Reflexiei (Oglinda)
 4. Legea Dualității - Neutralizarea
 5. Legea Dualității - Neutralizarea măștilor
 6. Legea Dualității - Neutralizarea măștilor altora
 7. Contraste sincronice; Legea Conservării
 8. Cum lucrăm pe adicții și obiceiuri
 9. Freestyle coaching și Prioritizare. Gândirea sistemică
 10. Rolul valorilor și al sensului
 11. Meta-abilități în coaching
 12. Creativitate în a descoperi fidelități și măști

Încă o promisiune pe care o fac este că aduc referințe și integrez mai multe sisteme de terapie sau cunoaștere în acest grup de lucru, inclusiv cele dezvoltate de mine; așa că va fi în egală măsură un context de expansiune a înțelegerii minții umane, cu informații din arii diverse.

Dacian a investit zeci de mii de Euro, 6 ani de studiu și practică și cca. 2000 de sesiuni 1 la 1 (doar coaching, fără cursuri) pentru ceea ce împărtășește în program.

Mentorii din program

Alina Negrea

Pavel Boitor

Nicoleta Dan

Kinga Bele

Adina Toderaș

Ai o întrebare legată de acest program?

Eu te ajut cu drag. Și colega mea Bianca, la fel. 
Scrie-i AICI pe Whatsapp, pe e-mail [email protected] sau sun-o la 0743 85 60 54.