Alege trainingul potrivit pentru echipa ta

...de la co-creatorul unora dintre cele mai de impact cursuri de business și de mindset financiar din România, marca Lorand Soares Szasz: „De vorbă cu banii”, „Codul Antreprenorului” și „Deltaprenor”

Performanță

Cum să maximizezi performanța companiei folosind legile universale. Cele mai puternice realizări și rezultate ale clienților noștri au venit după ce au aflat și aplicat aceste legi. Training de 1 sau 2 zile

Management

Cum să validezi, stabilești și planifici obiective de care să vă țineți și care să aibă potențial maxim de realizare. Training de 1 zi, cu echipa de management

Echipă

Cum să recrutezi, induci și motivezi o echipă potrivită, în mod natural astfel încât să obții maximum de performanță de la fiecare. Training de 1 sau 2 zile, cu membri specializați

Personalizat

Traininguri de 1-3 zile, personalizate, în funcție de nevoile companiei

Ai întrebări? Eu te ajut cu drag și colega mea Bianca la fel. 
Scrie-i AICI pe Whatsapp , pe e-mail [email protected] sau sun-o la 0743 85 60 54.

Despre Dacian


„Când înțelegi mecanica Universului macro și a Universului micro (mintea), ai ocazia să le influențezi pe ambele prin experiența ta în această viață.”

Expertiza mea e să decodez blocaje mentale și dinamici de grup, cu instrumente psihologice bazate pe legile universale. Sunt acreditat internațional în metoda Demartini, cu care îmi ajut clienții să înțeleagă dezechilibrele mentale din care și-au creat provocările; iar apoi îi ghidez să-și recodeze cu sens starea de bine și performanța. 

În ultimii 2 ani am validat și rafinat și 2 metodologii proprii, Teoria Fidelității Emoționale și cea a Măștilor active și pasive. 

Ce cred că face diferența pentru clienții mei e mixul unic de domenii în care sunt pregătit:

  1. Psihologie și conștiință, unde lucrez zilnic cu indivizi și companii ca să-și înțeleagă și depășească limitele. Pentru asta folosesc în principal Metoda Demartini, iar până acum am lucrat cu clienți din 27 de țări.
  2. Business, unde ajut mii de afaceri și antreprenori să crească fiind co-creatorul a peste 20 de cursuri pentru brandul Lorand Soares Szasz. Printre cele mai populare fiind „Codul antreprenorului”, „Deltaprenor”, „De vorbă cu banii” sau „Magicianul productiv”.
  3. Persuasiune, unde am creat aproape zilnic, timp de 7 ani, texte psihologice pentru companii.

 Misiunea mea este să ajut orice căutător de sine să găsească forma optimă de stabilitate interioară și sensul mai mare din experiențele trăite. Pentru asta cercetez și împărtășesc instrumente psihologice practice și sustenabile.

Te ajut să vezi dincolo de efecte, să descoperi sursa provocării tale și te asist prin coaching, cursuri sau alte forme de educație să-ți întregești percepția și să îți rescrii calitatea vieții.

În munca de coaching mi-am ajutat concret clienții să:

- își vindece relații, de cuplu sau familie
- se detașeze de nevoi compulsive,
- depășească frici,
- își recapete sănătatea fizică sau emoțională,
- își crească prosperitatea trăindu-și valorile și făcând ce le place,
- se elibereze de poveri emoționale și să închidă în pace capitole dureroase,
- iasă din mentalitatea de victimă și să se împuternicească,
- obțină claritate legat de anumite decizii,
- își descopere drumul în viață, misiunea și zonele în care natural sunt buni
- aibă curajul să se asume și să își crească natural și sănătos stima de sine

Am lucrat inclusiv situații precum abuzuri, violuri, fobii și anxietate, depresii, dependențe, boli autoimune sau obezitate.

Datorită legilor universale aplicate, trăiesc o viață cu sens, fac ce mă inspiră și îmi cunosc misiunea; am o relație conștientă și asumată, un copil al cărui geniu învăț zilnic să-l susțin, abundență în multe forme, și o minte care a reînvățat să învețe și să contribuie. Pentru mine, asta-i adevărata prosperitate, pe care o stimulez în propria lor formă și pentru clienții mei.

Mă bucur să facem cunoștință aici, pe site. Simte-te primit ca un musafir de seamă. Când va fi momentul perfect, să ne vedem și live!

Dacian