Coachii noștri

Mentori

Prețuri între 90 și 165 de euro
*Prezentați în ordine alfabetică

Adina Toderaș

Spiritualitate (conectarea cu sine, cu divinul, cu lumea), Relații, Wellbeing

Sunt Adina, o studentă a Vieții atât în sensul poetic cât și la modul pragmatic, întrucât mă găsesc frecvent în contexte de explorare și învățare, căutând drumul spre o viață cu sens și echilibru - căutare ce s-ar putea sa rezoneze și cu povestea ta.

Clienții îmi sunt parteneri de căutare și profesori deopotrivă, și mă simt inspirată sa servesc.

Dacă rezonezi cu mine, sunt entuziasmată să te sprijin și să te provoc în egală măsură într-o sesiune de lucru unu la unu, astfel ca tu să-ți accelerezi călătoria spre următorul nivel de împlinire..

Citește mai departe

Alina Negrea

 Expansiune mindset și împuternicire, Creștere în carieră și business, Impact și contribuție prin manifestarea misiunii

Fie că ai dat întâmplător peste mine, fie că cineva de încredere m-a recomandat, oricare ar fi drumul pe care ai pornit, sunt recunoscătoare că ai ajuns aici.

Prin experiența acumulată, metode și instrumente practice, am obținut rezultate concrete și te pot susține să: identifici și să depășești blocaje emoționale, temeri, provocări percepute, să obții claritate, echilibru, crești nivelul de merit, încrederea și, ca o consecință, autenticitate; să fii condus și să trăiești o viață inspirată din interior. În cei peste 15 ani de activitate profesională...

Citește mai departe

Kinga Bele

Familial, Social, Financiar, Vocațional, Mental

“Viața nu e despre ce ți s-a întâmplat, ci ce alegi să faci cu ce ți s-a întâmplat!”

Cel mai profund lucru care mă definește este conectarea cu oamenii. Încă din copilărie am fost într-o continuă căutare, iar Metoda Demartini care are la bază legile universale, mi-a adus o înțelegere profundă a sensului vieții, ființei umane și a universului!

Misiunea mea este să te ghidez în transformarea blocajelor mentale către o viață inspirată și plină de sens...

Citește mai departe

Nicoleta Dan

Relații de cuplu, Relațiile cu familia de origine, Relația cu sine

Eu sunt Nicoleta, wellbeing coach. Mă inspiră să ghidez oamenii să aibă o relație mai sănătoasă cu ei înșiși. Timp de 4 ani, i-am ajutat să recâștige echilibrul fizic dorit, prin educație nutrițională și antrenamente sportive.

În ultimii 3 ani însă, îi ajut să ajungă la echilibru mental și emoțional. Mai concret, să se detașeze de stări, gânduri, comportamente și tipare care nu le mai servesc.

În sesiunile de lucru, focusul meu este să...

Citește mai departe

Pavel Boitor

Relații, Maximizarea potențialului, Misiune

Te salut și îți mulțumesc că ai ales să dedici câteva minute din timpul tău prețios ca să afli mai multe despre mine și cum aș putea sa te servesc prin ceea ce fac profesional.

După ani lungi de frustrare, căutare de răspunsuri și frământări, în care am descoperit și experimentat mai multe metode de abordare ale provocărilor pe care le-am acumulat încă din copilărie, metoda care, de departe, m-a marcat cel mai mult și pe care am descoperit-o într-un final datorită lui Dacian e metoda Demartini, creată de Dr. John F. Demartini...

Citește mai departe

Simina Poroșnicu

Împuternicire interioară, Business în armonie cu tine,
Creștere în relația de cuplu

Când nu sunt coach, sunt mamă, antreprenor, soție și tenace căutător de sine. 

Dincolo de rezultatele clienților mei, în munca de coaching cel mai bine mă descrie acel parteneriat prezent, în care îi susțin pe oameni să-și ia puterea înapoi. La ce te invit este un context de progres în proces, cu rezultate sustenabile și nu (doar) achiziții de moment.

Să înțelegi ce dinamici mentale și emoționale sunt în spatele provocărilor pe care le ai și să...

Citește mai departe

Senior coach

Elena Popescu

Conflicte în relația de cuplu, Anxietate/Atac de Panica, Blocaje financiare

Eu sunt Elena – expert în echilibrarea minții și corpului, facilitator în cadrul comunității Dacian Pășcuță. Sunt terapeut în dezechilibre alimentare și emoționale, Health Coach acreditat. 

Mă inspiră să studiez comportamentul uman, corpul uman și blocajele mentale. Misiunea mea este să-i ajut pe oameni să-și cunoască potențialul, să se simtă bine în propriul lor corp și să trăiască o viață prosperă.
Sunt aici să te ajut să-ți rezolvi cele mai mari provocări din viața ta, atât pe plan fizic, cât și emoțional...


Citește mai departe

Roxana Stăniloiu

Încredere în sine, Bani, Business

Numele meu este Roxana și mă bucur că ne-am intersectat!
Am certitudinea că acest lucru nu este întâmplător. 

Sunt coach transformațional și facilitator cu metoda Demartini în cadrul comunității Dacian Pășcuță. 
Misiunea mea este să îi ajut pe oameni să își manifeste dorințele în mod intenționat și să aibă viața pe care și-o doresc. Și fac asta cu ajutorul unor instrumente practice, bazate pe Legile Universului. 

Cred cu tărie că noi suntem creatorii vieții noastre și...

Citește mai departe

Coach

Prețuri între 80 și 250 de euro
*Prezentați în ordine alfabetică

Corina Vlase

Relația cu copiii, adolescenții și copilul interior, Dinamici familiale traumatice, Încredere în sine

Sunt Corina, specialist în comunicarea eficientă în relația cu copiii, adolescenții și părinții lor. Vidul propriului meu copil interior m-a purtat alături de copiii altora pentru a mă reîntregi. De aproape 14 ani descopăr noi și noi dinamici familiale, în fața cărora sunt recunoscătoare că mă aflu pentru ghidare, susținere și echilibrare.

Sunt aici să ghidez procesul prin care să devii cea mai bună versiune a ta, onorând versiunea actuală. Am învățat prin experiența...

Citește mai departe

Cosmin Rîtea

Relații de familie, Încredere în sine, Carieră

Sunt Cosmin - coach, soț, antreprenor și inginer, pasionat de descoperirea sensului din spatele gândurilor noastre și modul în care acestea ne influențează viața. 

Fiecare conștientizare mă apropie mai mult de convingerea că provocările sunt călăuzele necesare pentru a trăi o viață împlinită. 

Cred cu tărie că relația noastră interioară determină...

Citește mai departe

Cristina Maria Banu

Bani, Relații de cuplu, Creștere de business și Antreprenoriat

Sunt Maria Cristina, coach financiar și de business. Misiunea mea este să acompaniez lideri, antreprenori și profesioniști din toată lumea să facă un pas înspre visul lor, trecând la următorul nivel financiar și de carieră.

Am descoperit metoda Demartini acum 6 ani și a fost singurul instrument care m-a ajutat cu adevărat să înțeleg cauza blocajelor financiare și fricilor legate de bani. Dizolvând aceste frici relația mea cu banii s-a schimbat. Am reușit să cresc financiar exponențial și să trăiesc în armonie cu mine și...

 

Citește mai departe

Ioana Raluca Sbârcea

Relațiile (cu părinții, copiii, relațiile de cuplu, cu prietenii), Autocunoașterea mecanismelor proprii, Integrarea traumelor din trecut

Eu sunt Ioana, un om binecuvântat cu viață pe pământ, în prezent în rolul de mama, soție, cadru didactic, mentor de aritmetică mentală  și coach în cadrul comunității Dacian Pășcuță.

Printre provocări și revelații, calea pe care mă simt inspirată este în zona de învățare și predare, și după îndelungi căutări am găsit subiectul ne-cunoașterii mele, pe care rezonez să-l studiez și să-l duc mai departe în sesiunile de coaching...

Citește mai departe

Iulian Prața

Relația de cuplu, Sănătate, Aria financiară

Numele meu este Iulian și sunt facilitator în cadrul comunității Dacian Pășcuță, iar la bază activez în domeniul medicinei dentare. 

Aria în care activez este legată de blocajele mentale, afecțiuni ale corpului, dinamici relaționale. Fundamentele mele sunt bazate pe metoda Demartini, training-uri susținute de Dacian Pășcuță, dicționarul bolilor și afecțiunilor corpului, tehnici de citire ale chipului, răni mentale și aspectul fizic...

Citește mai departe

Loredana Scrob

Găsirea și împlinirea misiunii și a potențialului, Împuternicirea în propria viață, Relația cu familia

Sunt Lori și sunt aici să te ajut să depășești obstacolele din viața ta și să descoperi împlinirea.

De când eram copil, am fost fascinată de comportamentul uman și de sensul vieții. Am căutat mereu să înțeleg de ce acționăm în anumite moduri, care este rostul nostru pe acest pământ și cum putem depăși suferința.

În căutarea mea spre cunoaștere, am descoperit că...

Citește mai departe

Ludmila Buta

Dinamici de familie, Împuternicire, Relație de cuplu

Eu sunt Ludmila. Sunt mamă, soție și coach în cadrul comunității Dacian Pășcuță.

Am testat de-a lungul timpului multe tipuri de terapii și metode, din dorința de a mă alinia cu mine și cu ceilalți, de a mă înțelege și de a crește în acceptare cu tot ceea ce există în viața mea. Ce îmi lipsea era complexitatea unei abordări ca întreg, aspect pe care l-am găsit în lucrul cu metoda Demartini...

Citește mai departe

Maria Jerep

Relația cu sine și familia, Autocunoaștere, Feminitate și bani

Misiunea mea este să servesc oamenii să se cunoască și înțeleagă pe ei. Respectiv să se iubească, extindă viziunea asupra vieții lor interioare și a trăi cât mai conștient. 

Interesul meu pentru autocunoaștere, a apărut dintr-un vid foarte mare. Deși credeam că trăiesc...

Citește mai departe

Mihaela Fusaru

Burnout, Bani, Comunicare

Sunt Mihaela, la bază consultant independent de strategie și inovație digitală. Studiind și lucrând în acest domeniu de aproape 20 ani, am avut acces la culturi și industrii diferite, în contextul a mai multor țări și continente. Deși am avut roluri profesionale multiple, a existat o constantă în viața mea, iar asta a fost certitudinea schimbării mele.

Studiul și practica transformării percepției asupra realității prin metoda Demartini a devenit o altă constantă în schimbările din viața mea. Am descoperit metoda în 2020 și datorită faptului că am rezonat cu ea, am început să o practic pe mine. Între timp..

Citește mai departe

Mihaela Molner

Stres și Burnout / Conflicte și relații disfuncționale  / Blocaje financiare și de performanță

Sunt Mihaela Molner - Human Behaviour Coach, Specialist în Psihologia Comportamentelor.

Din pasiune pentru înțelegerea puterii minții de a modela vieți și destine, am urmat multiple studii și specializări din țară și internaționale în Emotional Loyalties System, Metoda Demartini, Psihologia Tiparelor Sabotoare, Coaching Cognitiv Comportamental și Fitness Mental.

În prezent, integrând toate acestea, facilitez experiențe...

Citește mai departe

Monica Revnic

Relația cu ai noștri copii, Divorț/despărțiri, Cauza și dizolvarea depresiei

Sunt Monica, mamă, profesor și coach și am descoperit de-a lungul vieții că în orice arie dorești să ai împlinire, este foarte important să fii bine cu tine.

Lucrând cu mine și învățând despre legile universale, am reușit să înțeleg cauza emoțiilor, să mă iubesc și să mă văd întreagă și astfel să îmi dau voie să fiu eu.

Din acest punct, am văzut sensul evenimentelor din viața mea, am ieșit din tipare care nu îmi mai serveau și mi-am dat voie să servesc în forma cea mai potrivită pentru mine...

Citește mai departe

Roxana Constantinescu

Eliberare emoțională / Încredere în sine / Blocaje financiare și relaționale

Sunt Roxana și sunt un ghid în călătoria oamenilor către ei înșiși.

De-a lungul anilor am studiat diferite modalități de vindecare, eliberare și echilibrare, iar metoda Demartini este una din preferatele mele, pentru că ajunge mai repede la sursele suferinței umane (percepțiile noastre polarizate), și acolo ajută la revenirea noastră în echilibru.

Pas cu pas, cu răbdare și cu recunoștință, te pot însoți...

Citește mai departe

Simina Șerban

Relația cu copiii, Orientarea în carieră a adolescenților,  Relația cu sinele propriu

Sunt Ioana Simina Șerban, ghid de suflete mici și mari, ghid Montessori, o căutătoare, exploratoare a lumii exterioare și a celei interioare, pasionată de pedagogia Montessori, inspirată de copii și adolescenți. Dar ce mă definește cel mai bine aș zice că este IUBIREA de oameni. Încântată de cunoștință!

”Să fii copil e-un lucru serios”, zicea o piesă arhicunoscută generației mele (35-45 ani), și da, să fii copil este un lucru extrem de serios, împlinitor, provocator și al naibii de greu uneori...

Citește mai departe

Dacă dorești detalii și o primă programare sau vrei să te asiste cineva în alegerea coach-ului potrivit pentru tine, colega mea Bianca te ajută cu drag. 

Scrie-i AICI pe Whatsappsun-o la 0733267718 sau scrie-i pe mail: [email protected] 

Vrei o metodă nouă de lucru cu clienții tăi?

Dacă misiunea și munca ta este să lucrezi 1 la 1 cu oamenii și deja practici o formă de terapie, metoda Demartini poate fi o unealtă prețioasă ca să atingi și mai multe rezultate cu ei. De asemenea, în măsura disponibilității, poți să devii coach afiliat în colaborare cu noi.

Pentru toate aceste, workshopul De la Blocaj la Libertate Emoțională reprezintă primul pas în acest proces, următorul fiind participarea la programul Emotional Loyalties System. Te invit să îi scrii Biancăi, iar ea îți va oferi detalii despre tot programul.