Coachii noștri

Alina Negrea

Fie că ai dat întâmplător peste mine, fie că cineva de încredere m-a recomandat, oricare ar fi drumul pe care ai pornit, sunt recunoscătoare că ai ajuns aici.

Prin experiența acumulată, metode și instrumente practice, am obținut rezultate concrete și te pot susține să: identifici și să depășești blocaje emoționale, temeri, provocări percepute, să obții claritate, echilibru, crești nivelul de merit, încrederea și, ca o consecință, autenticitate; să fii condus și să trăiești o viață inspirată din interior. În cei peste 15 ani de activitate profesională...

Citește mai departe

Maria Jerep

Sunt soție, mamă, practician NLP Master și Facilitator în cadrul Comunității Dacian Pășcuță.

Mă inspiră să învăț prin oameni și să observ comportamentul minte-corp.

Te aștept într-o sesiune terapeutică cu mine să vezi cum poți transforma provocările din trecut (care au fost pe calea ta) și cele din prezent (care au un mesaj pentru tine)...

 

Citește mai departe

Monica Revnic

Sunt Monica, mamă, soție și coach și am descoperit de-a lungul vieții că în orice domeniu ai vrea să excelezi, este foarte important să îți descoperi și să îți înțelegi emoțiile.

 Lucrând cu mine prin metoda Demartini și învățând despre legi universale am reușit să-mi temperez emoțiile și astfel să fiu mai echilibrată. Din acest punct, am reușit să curg împreună cu viața și să îmi materializez dorințele și visurile una după alta...

 

Citește mai departe

Iulian Prața

“Gradul de prezență indică gradul de sănătate fizică și mentală.”

Numele meu este Iulian și sunt facilitator în cadrul comunității Dacian Pășcuță, iar la bază activez în domeniul medicinei dentare. 

Aria în care activez este legată de blocajele mentale, afecțiuni ale corpului, dinamici relaționale. Fundamentele mele sunt bazate pe metoda Demartini, training-uri susținute de Dacian Pășcuță, dicționarul bolilor și afecțiunilor corpului, tehnici de citire ale chipului, răni mentale și aspectul fizic...

Citește mai departe

Kinga Bele

“Viața nu e despre ce ți s-a întâmplat, ci ce alegi să faci cu ce ți s-a întâmplat!”

Cel mai profund lucru care mă definește este conectarea cu oamenii. Încă din copilărie am fost într-o continuă căutare, iar Metoda Demartini care are la bază legile universale, mi-a adus o înțelegere profundă a sensului vieții, ființei umane și a universului!

Misiunea mea este să te ghidez în transformarea blocajelor mentale către o viață inspirată și plină de sens...

Citește mai departe

Elena Popescu

Eu sunt Elena – expert în echilibrarea minții și corpului, facilitator în cadrul comunității Dacian Pășcuță. Sunt terapeut în dezechilibre alimentare și emoționale, Health Coach acreditat. 

Mă inspiră să studiez comportamentul uman, corpul uman și blocajele mentale. Misiunea mea este să-i ajut pe oameni să-și cunoască potențialul, să se simtă bine în propriul lor corp și să trăiască o viață prosperă.
Sunt aici să te ajut să-ți rezolvi cele mai mari provocări din viața ta, atât pe plan fizic, cât și emoțional...


Citește mai departe

Mihaela Fusaru

Salut, sunt Mihaela, la bază consultant independent de strategie și inovație digitală. Studiind și lucrând în acest domeniu de aproape 20 ani, am avut acces la culturi și industrii diferite, în contextul a mai multor țări și continente. Deși am avut roluri profesionale multiple, a existat o constantă în viața mea, iar asta a fost certitudinea schimbării mele.

Studiul și practica transformării percepției asupra realității prin metoda Demartini a devenit o altă constantă în schimbările din viața mea. Am descoperit metoda în 2020 și datorită faptului că am rezonat cu ea, am început să o practic pe mine. Între timp..

Citește mai departe

Nicoleta Dan

Eu sunt Nicoleta, wellbeing coach. Mă inspiră să ghidez oamenii să aibă o relație mai sănătoasă cu ei înșiși. Timp de 4 ani, i-am ajutat să recâștige echilibrul fizic dorit, prin educație nutrițională și antrenamente sportive.

În ultimii 3 ani însă, îi ajut să ajungă la echilibru mental și emoțional. Mai concret, să se detașeze de stări, gânduri, comportamente și tipare care nu le mai servesc.

În sesiunile de lucru, focusul meu este să...

Citește mai departe

Simina Poroșnicu

Când nu sunt coach, sunt mamă, antreprenor, soție și tenace căutător de sine. 

Dincolo de rezultatele clienților mei, în munca de coaching cel mai bine mă descrie acel parteneriat prezent, în care îi susțin pe oameni să-și ia puterea înapoi. La ce te invit este un context de progres în proces, cu rezultate sustenabile și nu (doar) achiziții de moment.

Să înțelegi ce dinamici mentale și emoționale sunt în spatele provocărilor pe care le ai și să...

Citește mai departe

Roxana Stăniloiu

Numele meu este Roxana și mă bucur că ne-am intersectat!
Am certitudinea că acest lucru nu este întâmplător. 

Sunt coach transformațional și facilitator cu metoda Demartini în cadrul comunității Dacian Pășcuță. 
Misiunea mea este să îi ajut pe oameni să își manifeste dorințele în mod intenționat și să aibă viața pe care și-o doresc. Și fac asta cu ajutorul unor instrumente practice, bazate pe Legile Universului. 

Cred cu tărie că noi suntem creatorii vieții noastre și...

Citește mai departe
Dacă dorești detalii și o primă programare,
colega mea Bianca te ajută cu drag. 

Scrie-i AICI pe Whatsapp sau sun-o la 0743 85 60 54. Email: [email protected]

Vrei o metodă nouă de lucru cu clienții tăi?

Dacă misiunea și munca ta este să lucrezi 1 la 1 cu oamenii și deja practici o formă de terapie, metoda Demartini poate fi o unealtă prețioasă ca să atingi și mai multe rezultate cu ei. De asemenea, în măsura disponibilității, poți să devii coach afiliat în colaborare cu noi.

Pentru toate aceste, workshopul De la Blocaj la Libertate Emoțională reprezintă primul pas în acest proces. Te invit să îi scrii Biancăi, iar ea îți va oferi detalii despre tot programul.