Echilibrează-ți tiparele subconștiente, folosește practic legile universale și afacerea ta va crește natural

Cele mai importante răspunsuri și soluții se află tocmai în provocarea din fața noastră. Iar afacerea ta nu se abate de la acest principiu

Cel mai probabil știi ce ai de făcut tehnic în afacere și poate chiar ai făcut. Dar dacă la nivel de rezultate sau de dinamica echipei lucrurile nu stau așa cum ți-ai dori, fă un pas în spate. 

Orice din viața noastră, inclusiv dinamica și provocările din afacere, reflectă tiparele de gândire pe care le avem. Iar acestea la rândul lor determină deciziile pe care le luăm, tipul de oamenii pe care îi alegem, dacă amânăm sau nu anumite acțiuni și alte asemenea.
 

Cum te-ar putea ajuta o sesiune de coaching:

 - să vezi sursa subconștientă a provocărilor din afacere. Din ce zonă s-a creat acea situație și cum poți să o echilibrezi într-un mod practic și concret

- să-ți înțelegi tiparele și cercurile comportamentale în care te învârți în dinamica afacerii; și să știi cum anume să le lucrezi.

Vei putea să echilibrezi concret situații precum: rezultate frustrante, tensiuni cu angajații, lipsă de asumare, că nu găsești „oameni buni”, pierderi financiare, bârfă, frică, haos, epuizare, lipsă de focus sau alte dinamici negative din afacere sau cu echipa.

- să obții claritate asupra contextelor provocatoare din trecut sau prezente, la care nu ai răspuns. Iar apoi să le echilibrezi, pentru un viitor mai congruent cu tine

- să vezi unde sunt oportunitățile cele mai mari ale afacerii și rolurile în care tu poți să generezi maximum de valoare și de bani

- să afli, pe baza unui test interpretat, care sunt ariile în care este cel mai probabil să poți manifesta misiunea ta și să ai rezultate înalte la nivel profesional și financiar. 

Lucru cu Dacian

 • sesiunea durează 1,5 ore
 • timp de așteptare 40 - 60 de zile
 • 2000 de euro + TVA pachet de 5 sesiuni (plătit integral sau lunar)
  ! CONDIȚIE de lucru 1 la 1 - Parcurgerea workshopului De la Blocaj la Libertate Emoțională !
   

Lucru cu coachii noștri

 • sesiunea durează 1,5 / 2 ore
 • timp de așteptare 7 - 15 zile
 • preț între 80 și 200 de euro / sesiune, în funcție de care coleg este disponibil.
  Fiecare dintre coachii pe care ți-i recomandăm are experiență relevantă de business și lucru cu antreprenori.
Vreau să îi cunosc

Dacă dorești detalii și o primă programare,
colega mea Bianca te ajută cu drag. 
Scrie-i AICI pe Whatsapp sau sun-o la 0743 85 60 54. Email [email protected].
 

Vrei o metodă nouă de lucru cu clienții tăi?

Dacă misiunea și munca ta este să lucrezi 1 la 1 cu oamenii și deja practici o formă de terapie, metoda Demartini poate fi o unealtă prețioasă ca să atingi și mai multe rezultate cu ei. De asemenea, în măsura disponibilității, poți să devii coach afiliat în colaborare cu noi.

Pentru toate aceste, workshopul De la Blocaj la Libertate Emoțională reprezintă primul pas în acest proces, următorul fiind participarea la programul Emotional Loyalties System. Te invit să îi scrii Biancăi, iar ea îți va oferi detalii despre tot programul.

Despre Dacian


„Când înțelegi mecanica Universului macro și a Universului micro (mintea), ai ocazia să le influențezi pe ambele prin experiența ta în această viață.”

Expertiza mea e să decodez blocaje mentale și dinamici de grup, cu instrumente psihologice bazate pe legile universale. Sunt acreditat internațional în metoda Demartini, cu care îmi ajut clienții să înțeleagă dezechilibrele mentale din care și-au creat provocările; iar apoi îi ghidez să-și recodeze cu sens starea de bine și performanța. 

În ultimii 2 ani am validat și rafinat și 2 metodologii proprii, Teoria Fidelității Emoționale și cea a Măștilor active și pasive. 

Ce cred că face diferența pentru clienții mei e mixul unic de domenii în care sunt pregătit:

 1. Psihologie și conștiință, unde lucrez zilnic cu indivizi și companii ca să-și înțeleagă și depășească limitele. Pentru asta folosesc în principal Metoda Demartini, iar până acum am lucrat cu clienți din 27 de țări.
 2. Business, unde ajut mii de afaceri și antreprenori să crească fiind co-creatorul a peste 20 de cursuri pentru brandul Lorand Soares Szasz. Printre cele mai populare fiind „Codul antreprenorului”, „Deltaprenor”, „De vorbă cu banii” sau „Magicianul productiv”.
 3. Persuasiune, unde am creat aproape zilnic, timp de 7 ani, texte psihologice pentru companii.

 Misiunea mea este să ajut orice căutător de sine să găsească forma optimă de stabilitate interioară și sensul mai mare din experiențele trăite. Pentru asta cercetez și împărtășesc instrumente psihologice practice și sustenabile.

Te ajut să vezi dincolo de efecte, să descoperi sursa provocării tale și te asist prin coaching, cursuri sau alte forme de educație să-ți întregești percepția și să îți rescrii calitatea vieții.

În munca de coaching mi-am ajutat concret clienții să:

- își vindece relații, de cuplu sau familie
- se detașeze de nevoi compulsive,
- depășească frici,
- își recapete sănătatea fizică sau emoțională,
- își crească prosperitatea trăindu-și valorile și făcând ce le place,
- se elibereze de poveri emoționale și să închidă în pace capitole dureroase,
- iasă din mentalitatea de victimă și să se împuternicească,
- obțină claritate legat de anumite decizii,
- își descopere drumul în viață, misiunea și zonele în care natural sunt buni
- aibă curajul să se asume și să își crească natural și sănătos stima de sine

Am lucrat inclusiv situații precum abuzuri, violuri, fobii și anxietate, depresii, dependențe, boli autoimune sau obezitate.

Mă bucur să facem cunoștință aici, pe site. Simte-te primit ca un musafir de seamă. Când va fi momentul perfect, să ne vedem și live!

Dacian